ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Αλμυρή πίτα με λάχανο

    6
    Μια συνταγή για  αλμυρή πίτα με  κόκκινο λάχανο  και τυρί , το κόκκινο λάχανο είναι εύκολο να συνδυαστεί σε σαλάτες αλλά και σε πίτα είναι πολύ νόστιμο και  ταιριάζει απόλυτα και ο συνδυασμός με τη  λευκή σάλτσα  δένει  τα υλικά μεταξύ τους, αντί για την κλασική μπεσαμελ μπορείτε  χτυπήστε τα αυγά, το γάλα και τη  παρμεζάνα. Δοκιμάστε την!

     

    Υλικά:


    300 γραμμάρια  αλεύρι  τύπου 00
    100 γραμμάρια  βούτυρο
    80 γραμμάρια νερό
    1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    Για τη Γέμιση Υλικά
    1 κόκκινο  λάχανο  
    120 γραμμάρια ζαμπόν
    200 γραμμάρια τυρί  ροκφόρ
    300 γραμμάρια  μπεσαμελ

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίστε το λάχανο  αφαιρώντας τα σκληρά εξωτερικά του  φύλλα, το κόβουμε  σε λωρίδες και το  βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό.

    Βήμα 2

    2
    Ετοιμάστε τη ζύμη και τοποθετήστε τη σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα, τρυπώντας τον πάτο με ένα πιρούνι.

    Βήμα 3

    3
    Στρώστε  στο κάτω μέρος  ένα λεπτό στρώμα της σάλτσας και να καλύψτε με το μισό  ζαμπόν.

    Βήμα 4

    4
    Αδειάστε το λάχανο και στεγνώστε το, βάζουμε μια στρώση  μπέικον  στη πίτα  μας, το τυρί κομμένο σε κύβους και το ζαμπόν κομμένο  σε λωρίδες και προσθέστε τα  διάσπαρτα σε όλη την επιφάνεια.

    Βήμα 5

    5
    Καλύψτε με μια στρώση μπεσαμελ.

    Βήμα 6

    6
    Ψήστε τη πίτα στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 με 35 λεπτά. 
    Αφήστε τη  να κρυώσει και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Αλμυρή πίτα με λάχανο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή