
Ένα μικρό ορεκτικό που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα πιάτα στο τραπέζι σας καθώς και να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
1 φύλλο μοτσαρέλας των 250 γραμμάριων
50 γραμμάρια αποξηραμένο βόειο κρέας
1 κολοκυθάκι
Αλάτι
Ντοματίνια
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1


Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε κατά μήκος σε φέτες και τα ψήνουμε.
Βήμα 2

Ανοίγουμε τη ζύμη με το τυρί μοτσαρέλα και σκεπάζουμε με τις φέτες με το κρέας.
Βήμα 3

Προσθέστε το ψητό κολοκύθι και το αλάτι.
Βήμα 4

Κλείνουμε τη ζύμη απαλά μέχρι να σχηματιστεί ένα ρολό. Τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
Βήμα 5

Με ένα μαχαίρι κόψτε σε φέτες πάχους 3 δακτύλων, όπως στην παραπάνω εικόνα.
Βήμα 6

Τοποθετούμε τα ρολάκια σε μια πιατέλα, προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το βασιλικό, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σερβίρονται ωμά. Καλή σας Όρεξη!