
Το ρολά με φιστίκια Αυγινής είναι τρυφερά και νόστιμα μεζεδάκια που πρέπει να τα δοκιμάσετε!
Υλικά:
4 φέτες μοσχάρι150 γραμμάρια φιστίκια Αυγινής
100 γραμμάρια ζαμπόν
40 γραμμάρια παρμεζάνα
Άσπρο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1

Ξεφλουδίστε τα φιστίκια και ψιλοκόψτε τα.
Βήμα 2

Χτυπήστε τις φέτες του κρέατος σε ένα ξύλο κοπής.
Βήμα 3

Στη συνέχεια καλύψτε μια - μια φέτα με το ζαμπόν και πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φιστίκια, το τριμμένο τυρί παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3

Τυλίξτε τα σε ρολό.
Βήμα 4

Κόψτε κάθε ρολό στη μέση.
Βήμα 5

Περάστε τα στα ψιλοκομμένα φιστίκια.
Βήμα 6

Στη συνέχεια κλείστε τα με δύο οδοντογλυφίδες κλείνοντας τα δύο άκρα.
Βήμα 7

Ζεσταίνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, βάλτε τα ρολά και τα τσιγαρίζουμε και από τις δυο πλευρές.
Βήμα 8

Ρίχνουμε το λευκό κρασί, στη συνέχεια, προσθέστε λίγο νερό, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Βήμα 9

Σερβίρετε το φαγητό ζεστό . Καλή σας Όρεξη!