
Μια ελαφριά και νόστιμη συνταγή με ζυμαρικά και σολομό.
Υλικά:
320 γραμμάρια ζυμαρικά250 γραμμάρια αρακά
1 κρεμμύδι
200 γραμμάρια σολομός
100 γραμμάρια τυρί Φιλαδέλφειας
Αλάτι, πιπέρι
Γάλα, ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λάδι.
Βήμα 2

Προσθέστε τα μπιζέλια και τα αφήνουμε γίνουν στο τηγάνι με το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 3

Κόψτε το σολομό σε πολύ μικρούς κύβους.
Βήμα 4


Προσθέστε το σολομό στο τηγάνι, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 5

Τώρα προσθέστε το μαλακό τυρί και λίγες σταγόνες γάλα, ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 6

Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα και ανακατέψτε τα με τη σάλτσα.
Βήμα 7

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!