
Αυτά τα σουβλάκια σφολιάτας με λουκάνικο και ελιές είναι νόστιμα ορεκτικά για τα μάτια και για τον ουρανίσκο!
Υλικά:
1 ρολό σφολιάτας4 λουκάνικα
100 γραμμάρια πράσινες ελιές
Γάλα
Συνταγή:
Βήμα 1

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και κόβουμε σε ορθογώνιες λωρίδες.
Βήμα 2

Τοποθετήστε ένα ξυλάκι από σουβλάκι, μαζί με τη ζύμη σφολιάτας και βάλτε ένα κομμάτι λουκάνικο, όπως στη παραπάνω εικόνα.
Βήμα 3

Τοποθετούμε εναλλάξ μια ελιά όπως στην εικόνα.
Βήμα 4

Τοποθετούμε τα σουβλάκια σφολιάτας με λουκάνικο και ελιές σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Αλείψτε με λίγο γάλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο για 20 λεπτά.
Βήμα 5

Βγάζουμε τα σουβλάκια σφολιάτας από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.