![6 6](http://lh3.ggpht.com/-nRSCD_LVnGs/UuU5SMa14EI/AAAAAAAAr1I/M4oxPb4iZXI/6_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Αυτά τα σουβλάκια σφολιάτας με λουκάνικο και ελιές είναι νόστιμα ορεκτικά για τα μάτια και για τον ουρανίσκο!
Υλικά:
1 ρολό σφολιάτας4 λουκάνικα
100 γραμμάρια πράσινες ελιές
Γάλα
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.ggpht.com/-S5FkuLCUciI/UuU5Tnaf_ZI/AAAAAAAAr1Y/73VgQPxzxlo/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και κόβουμε σε ορθογώνιες λωρίδες.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-D5GQ5jc5gEs/UuU5VO6WyNI/AAAAAAAAr1o/g4GmDX7QfFE/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε ένα ξυλάκι από σουβλάκι, μαζί με τη ζύμη σφολιάτας και βάλτε ένα κομμάτι λουκάνικο, όπως στη παραπάνω εικόνα.
Βήμα 3
![3 3](http://lh5.ggpht.com/-7644-VdDFF8/UuU5WlkB2RI/AAAAAAAAr14/dqvEYq0K3YY/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετούμε εναλλάξ μια ελιά όπως στην εικόνα.
Βήμα 4
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-QRsBoDSIun8/UuU5YUXJHpI/AAAAAAAAr2I/wNZ1-8BanAY/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετούμε τα σουβλάκια σφολιάτας με λουκάνικο και ελιές σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Αλείψτε με λίγο γάλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο για 20 λεπτά.
Βήμα 5
![5 5](http://lh3.ggpht.com/-UlcZQdPc04c/UuU5ZzTyYbI/AAAAAAAAr2Y/mSA5mjizrVE/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βγάζουμε τα σουβλάκια σφολιάτας από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.