Μια συνταγή από τη Ταϊλάνδη, το κοτόπουλο γίνεται πολύ μαλακό, λόγω της μαρινάδας με το γιαούρτι και τα μπαχαρικά και κάνουν το κρέας νόστιμο και ελαφρώς πικάντικο. Δοκιμάστε το!
125 γραμμάρια γιαούρτι
1 κουταλιά της σάλτσας ταμπάσκο
1 κουταλάκι της σάλτσας Worcestershire
1 κουταλάκι μέλι
1 κουταλάκι αλάτι
Πλένουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου, στεγνώστε τα και κάντε δυο τομές.
Τοποθετούμε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα ταψί με λαδόκολλα και καλύψτε τα με τη μαρινάδα μας.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Σερβίρετε τα μπουτάκια κοτόπουλου και Καλή σας Όρεξη!
Υλικά:
6 μπουτάκια κοτόπουλου125 γραμμάρια γιαούρτι
1 κουταλιά της σάλτσας ταμπάσκο
1 κουταλάκι της σάλτσας Worcestershire
1 κουταλάκι μέλι
1 κουταλάκι αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
Πλένουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου, στεγνώστε τα και κάντε δυο τομές.
Βήμα 2
Βάλτε το κοτόπουλο σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι, το Tabasco, τη σάλτσα Worchester,και το αλάτι.
Βήμα 3
Ανακατέψτε τα καλά, στη συνέχεια, σκεπάστε το μπολ με μια μεμβράνη και τα τοποθετούμε στο ψυγείο να ξεκουραστούν για 1 ώρα.
Βήμα 4
Τοποθετούμε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα ταψί με λαδόκολλα και καλύψτε τα με τη μαρινάδα μας.
Βήμα 5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Βήμα 6
Σερβίρετε τα μπουτάκια κοτόπουλου και Καλή σας Όρεξη!