Ποιος είπε ότι τα cookies μπορεί να είναι μόνο γλυκά; Απλώς αντικαταστήστε τη ζάχαρη με το τυρί παρμεζάνα για να ετοιμάσετε μπισκότα πεντανόστιμα! I Στολίζουμε τη βάση με αποξηραμένα φρούτα, τα φιστίκια, τα κουκουνάρια, τα αμύγδαλα, κ.λπ.
Υλικά:
170 γραμμάρια αλεύρι20 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο
90 γραμμάρια βούτυρο
1 αυγό
1 κουταλάκι αλάτι
1 πρέζα μαγειρική σόδα
20 γραμμάρια κουκουνάρια
20 γραμμάρια φιστίκια
20 γραμμάρια καρύδια
20 γραμμάρια αμύγδαλα
20 γραμμάρια φουντούκια
Συνταγή:
Βήμα 1
Βάλτε τους ξηρούς καρπούς σε ένα μπολ και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 2
Βάλτε σε ένα μπολ το αλεύρι, το τυρί, το αλάτι, τη σόδα, κάντε μια τρύπα στο κέντρο και βάλτε το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια.
Βήμα 3
Πλάστε και στη συνέχεια, προσθέστε το αυγό.
Βήμα 4
Προσθέτουμε τα τεμαχισμένα καρύδια.
Βήμα 5
Ανακατέψτε καλά.
Βήμα 6
Στη συνέχεια, σχηματίζουμε μπάλες με τη ζύμη που πρόκειται να θέσει σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
Βήμα 7
Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Βήμα 8
Αφαιρέστε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρετε τα αλμυρά μπισκότα με αποξηραμένα φρούτα.