
Μια νόστιμη πίτα με πατάτες και διάφορα τυριά, Δοκιμάστε τη!
Υλικά:
700 γραμμάρια πατάτες300 γραμμάρια τυρί ricotta
2 αυγά
30 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα
200 γραμμάρια τυρί κασέρι
μαντζουράνα
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη φρυγανιά
Βούτυρο
Συνταγή:
Βήμα 1

Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για 30 λεπτά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Μόλις βράσουν, τις καθαρίζουμε από τις φλούδες και τις πολτοποιούμε.
Βήμα 2

Βάλτε τις πατάτες σε ένα μπολ, στη συνέχεια, προσθέστε το ανθότυρο, τα αυγά, τη παρμεζάνα Ανακατέψτε όλα τα υλικά και στη συνέχεια να προσθέσετε το κασέρι κομμένο σε κύβους, το αλάτι, το πιπέρι και τη μαντζουράνα.
Βήμα 3


Ανακατεύετε συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί πασπαλισμένο με φρυγανιά.
Βήμα 4

Καλύψτε με μπούκλες από βούτυρο, στη συνέχεια ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!