
Η συνταγή για τον τόνο με γλυκόξινα κρεμμύδια είναι μια συνταγή με μια πολύ νόστιμη γεύση που την κάνει να ξεχωρίζει. Απολαυστε τη!
Υλικά:
600 γραμμάρια τόνος2 κρεμμύδια
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά ζάχαρη
4 κουταλιές ξύδι
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Βουτάμε τις φέτες του τόνου σε ένα πιάτο με το αλεύρι και το αλάτι.
Βήμα 2


Τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζουμε από τη φωτιά μόλις γίνουν.
Βήμα 3


Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια. Στο ίδιο τηγάνι στο οποίο μαγειρέψαμε το τόνο μαγειρευουμε και το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και 1/2 φλιτζάνι νερό.
Βήμα 4

Αφήνουμε να σιγοβράσουν τα κρεμμύδια για περίπου δέκα λεπτά, στη συνέχεια, προσθέστε τη ζάχαρη, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 5


Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα φιλέτα τόνου μας
Βήμα 6

Μαγειρεύουμε και γυρνάμε τα φιλέτα μας μια-δυο φορές

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!