Ομελέτα με μπέικον και τυρί, δοκιμάστε τη!
Υλικά:
4 αυγά2 κουταλιές της σούπας γάλα
20 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα
70 γραμμάρια από μπέικον
100 γραμμάρια τυρί προβολόνε
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το τυρί παρμεζάνα, αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 2
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε τις φέτες μπέικον.
Βήμα 3
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, το φυστικοβούτυρο και ρίχνουμε το αυγό.
Βήμα 4
Όταν η ομελέτα αρχίζει να γίνετε στρώνετε τις φέτες του μπέικον και τις φέτες προβολόνε στο κέντρο της ομελέτας.
Βήμα 5
Διπλώστε, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα, τις δύο πλευρές προς το κέντρο της ομελέτας και μαγειρέψτε μέχρι το τυρί να αρχίσει να λιώνει.
Βήμα 6
Σερβίρετε σε ένα πιάτο, το κόβουμε στη μέση και σερβίρετε :) Καλή σας Όρεξη!