ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    4 βήματα για γρήγορο πρωινό μακιγιάζ

    makeup_express_590_b

    Το σωστό μακιγιάζ δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

    Συνήθως το πρωί οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν διάθεση για να κάτσουν με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη και να βαφτούν, παρόλα αυτά θέλουν να έχουν μία σωστή περιποίηση σώματος και να μην φαίνεται η όψη τους κουρασμένη και θολή.

    Το online φαρμακείο PharmacyOnAir σας δείχνει τον τρόπο και τα καλύτερα προϊόντα για να έχετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ χωρίς να αργείτε στο γραφείο σας και χωρίς να αφιερώνεται πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας!

    1. Ενυδατική κρέμα με χρώμα
      Κάτι πρακτικό που μπορεί σε ένα προϊόν να σας γλυτώσει από δύο κινήσεις (κρέμα και make-up). Επιλέγοντας το σωστό προϊόν το αποτέλεσμα θα είναι ελαφρύ και δεν θα φαίνεται ότι έχετε βαφτεί. Συνήθως οι κρέμες αυτές μυρίζουν ωραία, χαρίζοντας φρεσκάδα στην επιδερμίδα σας.
    2. Περιποίηση ματιών
      Το πρωινό ξύπνημα φέρνει μαζί του και πρησμένα μάτια, άτονα και κουρασμένα τις περισσότερες φορές. Έτσι λοιπόν ανάλογα με το τι χρησιμοποιείτε συνήθως, 3 είναι τα προϊόντα που μπορείτε να έχετε έτοιμα στο νεσεσέρ σας. Μία μάσκαρα ποιότητας που διαρκεί και φωτίζει το βλέμμα σας, χωρίς να αφήνει κανένα σημάδι και λίγο concealer για τις σακούλες. Αποκτήστε την μάσκαρα, εδώ.
    3. Ρουζ – δεν πρέπει να λείπει από την beauty ρουτίνα σας!
      Ένα καλό πινέλο και λίγο ρουζ φέρνουν ένα ιδανικό αποτέλεσμα με μία κίνηση! Ρουφήξτε τα μάγουλά σας και περάστε μία στρώση στα μήλα του προσώπου σας.

    Προτεινόμενος χρόνος για τα παραπάνω: 5-6 λεπτά, μόνο!

    proino-makigiaz

    Extra tips ανανέωσης του μακιγιάζ σας μετά από την δουλειά:

    • Μία ιριδίζουσα σκιά είναι η καλύτερη πρόταση για την ανανέωση του μακιγιάζ σας. Βάλτε ελάχιστη ποσότητα στο τόξο των φρυδιών.
    • Αν η όψη σας φαίνεται ωχρή και δεν έχετε μαζί σας ρουζ, μία στρώση από ένα έντονο χρώμα κραγιόν ή lip gloss θα καλύψει τις ανάγκες σας.
    • Τονίστε τα μάτια σας με ένα μολύβι σε γκρι απόχρωση.

    Μην ξεχνάτε ότι τους θερμότερους μήνες είναι πολύ βασική και η περιποίηση του σώματός σας, για αυτό μπορείτε να έχετε μία body lotion σε κάποια γωνιά της τσάντας σας. Πάντα χρειάζεται!

    4 βήματα για γρήγορο πρωινό μακιγιάζ
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή