![12 12](http://lh3.googleusercontent.com/-XSPT5n67xg4/VjZYPQWCrTI/AAAAAAAA3nw/_8dDNn6XWfc/12_thumb7.jpg?imgmax=800)
Κολοκυθάκια γεμιστά με τόνο Η συνταγή είναι απλή και ελαφριά αλλά και νόστιμη!
Υλικά:
3 κολοκυθάκια100 γραμμάρια τόνου σε άλμη
1 φέτα λευκό ψωμί
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
1 κουταλιά μαύρες ελιές
1 αυγό
Μαϊντανός, σκόρδο, αλάτι, φρυγανιά.
Συνταγή:
Βήμα 1
![2 2](http://lh3.googleusercontent.com/-B-lmHTo_7Yk/VjZYQp0GDFI/AAAAAAAA3oA/9fxoU8dcx6U/2_thumb10.jpg?imgmax=800)
![1 1](http://lh3.googleusercontent.com/-7xtW9hRxKss/VjZYSlUkl3I/AAAAAAAA3oU/Z-orZWNlsB4/1_thumb8.jpg?imgmax=800)
Πλύντε και κόψτε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος και τα ζεματάμε σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά.
Βήμα 2
![3 3](http://lh3.googleusercontent.com/-DJ4ux6OOKfE/VjZYVitdziI/AAAAAAAA3og/endGO4P3DuI/3_thumb8.jpg?imgmax=800)
![5 5](http://lh3.googleusercontent.com/-dzjfrn29YoA/VjZYWxF0hSI/AAAAAAAA3ow/XOzCVsXxAow/5_thumb8.jpg?imgmax=800)
Στραγγίστε τα κολοκυθάκια και αφήστε τα να κρυώσουν, κατόπιν αδειάστε τα με τη βοήθεια ενός καθαριστή. Αλατίζουμε και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 3
![4 4](http://lh3.googleusercontent.com/-GzVbRLOoF5E/VjZYXzQfbwI/AAAAAAAA3pA/Iyo2R0UbYKA/4_thumb8.jpg?imgmax=800)
![6 6](http://lh3.googleusercontent.com/-9aMw2n7iJLg/VjZYaf5GgSI/AAAAAAAA3pU/-MtHA7yqOPQ/6_thumb8.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τα μισά από τα ψιλοκομμένα κολοκυθάκια σε ένα μπολ, προσθέτουμε τον τόνο, κάπαρη και ψιλοκομμένο ελιές, λίγο μαϊντανό, μια φέτα ψωμί μουσκεμένη και το αλάτι και το αυγό.
Βήμα 4
![7 7](http://lh3.googleusercontent.com/-r1JD3eXpAW8/VjZZo2UzM8I/AAAAAAAA3ps/98WfXb_HM0Y/7_thumb7.jpg?imgmax=800)
Ανακατέψτε το μίγμα καλά.
Βήμα 5
![8 8](http://lh3.googleusercontent.com/-EclIXVWrQ0Q/VjZZqmH8vFI/AAAAAAAA3qA/lQtqV4LuW30/8_thumb8.jpg?imgmax=800)
![9 9](http://lh3.googleusercontent.com/-HxG7FMnMXfk/VjZZscJRpsI/AAAAAAAA3qQ/IIrzScV3wno/9_thumb11.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, γεμίστε τα κολοκυθάκια με το μίγμα.
Βήμα 6
![10 10](http://lh3.googleusercontent.com/-pXWmttWThfs/VjZZuA3-sTI/AAAAAAAA3qc/ALZIwJzyZlo/10_thumb7.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε με τριμμένη φρυγανιά και λίγο λάδι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
![11 11](http://lh3.googleusercontent.com/-BcTugNoUwto/VjZZvkRTbmI/AAAAAAAA3qs/s6YWicc13Io/11_thumb7.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρετε τα κολοκυθάκια γεμιστά με τόνο.
Καλή σας Όρεξη!