ΝΕΑ

    Φιλέτο μοσχάρι με κρασί και μαϊντανό

    5
    Ένα  πιάτο γρήγορο και νόστιμο εύκολο να προετοιμαστεί  και μυρίζει υπέροχα. Δοκιμάστε το!

    Υλικά:

    4 φιλέτα από μοσχάρι
    100 ml λευκό κρασί
    1 ματσάκι   μαϊντανό
    50 γραμμάρια  αλεύρι
    50 γραμμάρια  βούτυρο
    1/2  χυμό λεμονιού
    Αλάτι, πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Βουτάμε τις φέτες του κρέατος σε ένα πιάτο με το αλεύρι και το αλάτι.

    Βήμα 2

    2
    Λιώστε ένα κομματάκι βούτυρο σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το κρέας και μαγειρεύουμε  και από τις δύο πλευρές για λίγα λεπτά.


    Βήμα 3

    3
    Βγάλτε το κρέας στο ίδιο τηγάνι προσθέστε ένα κομματάκι βούτυρο, το κρασί, το χυμό λεμονιού και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.


    Βήμα 4

    4
    Μαγειρέψτε για  ένα λεπτό και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας και αφήστε το να πάρει βράσει γυρίστε το μια-δυο φορές

    Βήμα 5

    5
    Σερβίρετε τα φιλέτα  ζεστά. Καλή σας Όρεξη!
    Φιλέτο μοσχάρι με κρασί και μαϊντανό
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή