ΝΕΑ

    Αλμυρό ψωμί με μπρόκολο

    11
    Μια συνταγή για να χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο το μπρόκολο που παραμένει στο ψυγείο σας και δεν έχετε άλλο τρόπο να το μαγειρέψετε εκτός από τους συνηθισμένους. Δοκιμάστε το!

    Υλικά:

    3 αυγά
    100 ml  γάλα
    100 ml  φυτικό λάδι  
    250 γραμμάρια αλεύρι  τύπου 00
    1 πακέτο μάγια
    20 γραμμάρια παρμεζάνα
    100 γραμμάρια  σαλάμι
    120 γραμμάρια  μοτσαρέλα
    300 γραμμάρια  μπρόκολο
    Αλάτι
    Πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίστε το μπρόκολο, το κόβουμε  και το αφήνουμε  στον  ατμό για 10 λεπτά.

    Βήμα 2

    2
    Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά τα αυγά με το  αλάτι και το  πιπέρι, στη συνέχεια, προσθέστε το γάλα και το λάδι.

    Βήμα 3

    3
    Προσθέτουμε  τη παρμεζάνα, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.

    Βήμα 4

    4
    Ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία πάστα.

    Βήμα 5

    5
    Κόψτε τη μοτσαρέλα σε κύβους και το σαλάμι.

    Βήμα 6

    6
    Προσθέτουμε στο μείγμα το σαλάμι,  τη μοτσαρέλα και το μπρόκολο.

    Βήμα 7

    7
    Ανακατέψτε με ένα ξύλινο κουτάλι.

    Βήμα 8

    8
    Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 190 βαθμούς  ψήνουμε  για 30 με 35 λεπτά.

    Βήμα 9

    9 10
    Αφήστε το να κρυώσει και αφαιρούμε από το καλούπι.

    Βήμα 10

    11
    Σερβίρετε  κομμένο σε φέτες. Καλή σας Όρεξη!
    Αλμυρό ψωμί με μπρόκολο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή