ΝΕΑ

    Κεφτεδάκια με μυρωδικά

    9
    Τα κεφτεδακια είναι ένα εύκολο πιάτο  και νόστιμο, το κρέας είναι πολύ μαλακό και καλά αρωματισμένο με βότανα που βρίσκεται στο κρέας και τη σάλτσα.  Χρησιμοποιήσαμε  το θυμάρι και  τη μαντζουράνα και βάλαμε  μόνο το ασπράδι  του αυγού. Δοκιμάστε τα!

    Υλικά:

    350 γραμμάρια  μοσχαρίσιο κιμά
    1 αυγό
    2 κουταλιές  παρμεζάνα
    1 φέτα  ψωμι
    1 φλιτζάνι κρασί 
    Θυμάρι
    Μαντζουράνα
    Αλεύρι
    Αλάτι 
    Πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Βάλτε σε ένα μπολ το κρέας, τη παρμεζάνα, τα βότανα, το  ασπράδι αυγού,  το ψωμί βρεγμένο, το αλάτι και το πιπέρι.

    Βήμα 2

    2
    Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει  ένα ομοιογενές μείγμα.

    Βήμα 3

    3
    Πλάθουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού.

    Βήμα 4

    4
    Τα περνάμε  στο αλεύρι και τοποθετήστε  τα σε ένα πιάτο.

    Βήμα 5

    5
    Λιώστε ένα κομματάκι βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.

    Βήμα 6

    6 7
    Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και αφήστε τα να τσιγαριστούν σε  υψηλή θερμότητα στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά.

    Βήμα 7

    8
    Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε τα σε χαμηλή φωτιά  για περίπου δέκα λεπτά.

    Βήμα 8

    9
    Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια και Καλή σας Όρεξη!
    Κεφτεδάκια με μυρωδικά
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή