ΝΕΑ

    Κινέζικα ζυμαρικά γεμιστά με κρέας

    13
    Κινέζικα  ζυμαρικά γεμιστά με κρέας, συνήθως χοιρινό ή και  κοτόπουλο με  λαχανικά και  σερβίρονται με σάλτσα σόγιας.

     

    Υλικά:

    200 γραμμάρια  αλεύρι
    100 ml  νερό
    1 πρέζα  αλάτι
    200 γραμμάρια  κιμά χοιρινό
    1 καρότο
    1/2 πράσο
    100 γραμμάρια λάχανο
    2 κουταλιές της σάλτσας σόγιας
    Τζίντζερ

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Ξεκινήστε με την παρασκευή της ζύμης για τα ραβιόλια. Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέστε μια πρέζα αλάτι, στη συνέχεια προσθέστε το νερό.

    Βήμα 2

    2
    Ζυμώνουμε τη ζύμη μέχρι να έχετε μια σφιχτή ζύμη.

    Βήμα 3

    3
    Τυλίξτε με πλαστική μεμβράνη και αφήστε το να σταθεί μία ώρα.

    Βήμα 4

    4
    Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη γέμιση. Πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το πράσο, το λάχανο και καρότο.

    Βήμα 5

    5
    Βάλτε τα πάντα σε ένα μπλέντερ και ψιλοκόψτε τα.

    Βήμα 6

    6
    Βάλτε τα ψιλοκομμένα λαχανικά σε ένα μπολ με το κιμά, στη συνέχεια, προσθέστε το ψιλοκομμένο τζίντζερ και σάλτσα σόγιας.

    Βήμα 7

    7
    Αναμίξτε τα όλα για να σχηματιστεί ένα ομογενές μείγμα.

    Βήμα 8

    8
    Πάρτε τη ζύμη και κόψτε  σε κύκλους με έναν κόπτη.

    Βήμα 9

    9
    Ανοίγουμε  κάθε κύκλο, στη συνέχεια τοποθετήστε  μια κουταλιά γέμισης στο κέντρο.

    Βήμα 10

    10
    Κλείστε τα ραβιόλια  σε μισοφέγγαρο πιέζοντας τις άκρες για να σφραγιστούν όπως στη παραπάνω εικόνα.

    Βήμα 11

    11
    Τοποθετήστε φύλλα από κινέζικο λάχανο, κλείστε το καπάκι και μαγειρέψτε στον ατμό για περίπου 15 λεπτά.

    Βήμα 12

    12
    Όταν δείτε την επιφάνεια των ζυμαρικών  ελαφρώς διαφανές, είναι έτοιμα.

    Βήμα 13

    13 
    Σερβίρετε τα ζυμαρικα μας  πασπαλισμένα  με σάλτσα σόγιας. Καλή σας Όρεξη!
    Κινέζικα  ζυμαρικά γεμιστά με κρέας
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή