![13 13](http://lh6.ggpht.com/-0Bsfw4ZQSes/U0EsiSJ7DpI/AAAAAAAAudo/MsB70QuEvO0/13_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Κινέζικα ζυμαρικά γεμιστά με κρέας, συνήθως χοιρινό ή και κοτόπουλο με λαχανικά και σερβίρονται με σάλτσα σόγιας.
Υλικά:
200 γραμμάρια αλεύρι100 ml νερό
1 πρέζα αλάτι
200 γραμμάρια κιμά χοιρινό
1 καρότο
1/2 πράσο
100 γραμμάρια λάχανο
2 κουταλιές της σάλτσας σόγιας
Τζίντζερ
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh6.ggpht.com/-G5_6bCjI_Fs/U0Esj84VJGI/AAAAAAAAud4/s3ksK_UQDMs/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ξεκινήστε με την παρασκευή της ζύμης για τα ραβιόλια. Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέστε μια πρέζα αλάτι, στη συνέχεια προσθέστε το νερό.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-OU5bEchbsKg/U0EslWntvdI/AAAAAAAAueI/LLnE82uDBLw/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζυμώνουμε τη ζύμη μέχρι να έχετε μια σφιχτή ζύμη.
Βήμα 3
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-G7N9u9xZYsY/U0EsnC38tII/AAAAAAAAueY/7_cXjv6rtAk/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τυλίξτε με πλαστική μεμβράνη και αφήστε το να σταθεί μία ώρα.
Βήμα 4
![4 4](http://lh3.ggpht.com/-1RBU9jd-5po/U0EsovqTHVI/AAAAAAAAueo/jFhxl0AQGFI/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη γέμιση. Πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το πράσο, το λάχανο και καρότο.
Βήμα 5
![5 5](http://lh3.ggpht.com/-oVFiqc3m14A/U0EsqGixMBI/AAAAAAAAue4/ffVV18q7WYs/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τα πάντα σε ένα μπλέντερ και ψιλοκόψτε τα.
Βήμα 6
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-TEPxZWfaUCw/U0EsryngAXI/AAAAAAAAufI/KiPQcFSvgmY/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τα ψιλοκομμένα λαχανικά σε ένα μπολ με το κιμά, στη συνέχεια, προσθέστε το ψιλοκομμένο τζίντζερ και σάλτσα σόγιας.
Βήμα 7
![7 7](http://lh5.ggpht.com/-My2iDxWUV4A/U0EstSt6sEI/AAAAAAAAufY/JZC3RYjKVlc/7_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Αναμίξτε τα όλα για να σχηματιστεί ένα ομογενές μείγμα.
Βήμα 8
![8 8](http://lh4.ggpht.com/-qtsV-SgtBCE/U0Esu2vv4II/AAAAAAAAufo/DFYm9k9_lc8/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πάρτε τη ζύμη και κόψτε σε κύκλους με έναν κόπτη.
Βήμα 9
![9 9](http://lh5.ggpht.com/-S6d8OiRH3WA/U0Esw5skRuI/AAAAAAAAuf4/XojEJiOlkmE/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανοίγουμε κάθε κύκλο, στη συνέχεια τοποθετήστε μια κουταλιά γέμισης στο κέντρο.
Βήμα 10
![10 10](http://lh3.ggpht.com/-7QQ7UJ1UfFE/U0EsydbgrmI/AAAAAAAAugI/QNuW9BmjdrM/10_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κλείστε τα ραβιόλια σε μισοφέγγαρο πιέζοντας τις άκρες για να σφραγιστούν όπως στη παραπάνω εικόνα.
Βήμα 11
![11 11](http://lh3.ggpht.com/-5V8ZB5RRgTQ/U0Es0OBJmvI/AAAAAAAAugY/CQd1gdUJ-is/11_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε φύλλα από κινέζικο λάχανο, κλείστε το καπάκι και μαγειρέψτε στον ατμό για περίπου 15 λεπτά.
Βήμα 12
![12 12](http://lh5.ggpht.com/-7KMV_pP6GPg/U0Es2fQ-KAI/AAAAAAAAugo/mbpABW9O9IE/12_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Όταν δείτε την επιφάνεια των ζυμαρικών ελαφρώς διαφανές, είναι έτοιμα.
Βήμα 13
![13 13](http://lh3.ggpht.com/-N_kTpWt9P98/U0Es4oFbgNI/AAAAAAAAug4/4ni1nrm9KQY/13_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε τα ζυμαρικα μας πασπαλισμένα με σάλτσα σόγιας. Καλή σας Όρεξη!