Κρέας με πατάτες και αρακά είναι μια νόστιμη συνταγή και το κρέας παραμένει μαλακό. Μπορείτε να προσθέσετε μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας.
Υλικά:
600 γραμμάρια σε κύβους βοείου κρέατος (ή χοιρινό)4 πατάτες
400 γραμμάρια αρακά
1 σκελίδα σκόρδο
2 κλωναράκια δεντρολίβανο
400 ml ζωμό
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο,αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Τηγανίζουμε το σκόρδο κομμένο σε μικρά κομμάτια και το δεντρολίβανο. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο χοιρινό για να ροδίσουν ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές.
Βήμα 2
Προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι και σβήνετε με το λευκό κρασί.
Βήμα 3
Προσθέστε τα μπιζέλια και τις πατάτες κομμένες σε μικρούς κύβους στο κρέας και το ζωμό.
Βήμα 4
Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά.
Βήμα 5
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!