
Στήθος γαλοπούλας με την απλή προσθήκη κρέμα γάλακτος και μπαχαρικά δίνει νοστιμιά και χρώμα στο πιάτο. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
8 φέτες γαλοπούλας200 ml κρέμα γάλακτος
30 γραμμάρια βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι πράσινο
Συνταγή:
Βήμα 1

Βουτάμε τις φέτες της γαλοπούλας σε ένα πιάτο με το αλεύρι και μια πρέζα αλάτι.
Βήμα 2

Τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι με λίγο βουτύρο. Προσθέστε το κρέας και το γυρνάμε και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 3

Καλύψτε το κρέας με τη κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 με 8 λεπτά γυρίζοντας τα κομμάτια μερικές φορές.
Βήμα 4

Όταν γίνει, χαμηλώστε τη φωτιά και προσθέστε το πράσινο πιπέρι.

Σβήστε τη φωτιά και σερβίρουμε τη γαλοπούλα. Καλή σας Όρεξη!