![5 5](http://lh4.ggpht.com/-PHhHdAvGpjg/VFytzg1dUrI/AAAAAAAA0E0/EldRejDCXQ0/5_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Στήθος γαλοπούλας με την απλή προσθήκη κρέμα γάλακτος και μπαχαρικά δίνει νοστιμιά και χρώμα στο πιάτο. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
8 φέτες γαλοπούλας200 ml κρέμα γάλακτος
30 γραμμάρια βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι πράσινο
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.ggpht.com/-aFKwXlG3ISk/VFyt1XAJ6CI/AAAAAAAA0FE/fHRN7hzpJ-Y/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βουτάμε τις φέτες της γαλοπούλας σε ένα πιάτο με το αλεύρι και μια πρέζα αλάτι.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-z0O3QbirNE4/VFyt20-kN_I/AAAAAAAA0FU/K6hQMyr4UGA/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι με λίγο βουτύρο. Προσθέστε το κρέας και το γυρνάμε και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 3
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-KFx_eMTByw4/VFyt4EO58HI/AAAAAAAA0Fk/8DBUovzmgVA/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε το κρέας με τη κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 με 8 λεπτά γυρίζοντας τα κομμάτια μερικές φορές.
Βήμα 4
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-k_jqMCDnEuk/VFyt50nEBOI/AAAAAAAA0F0/ANOJuoEel1s/4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Όταν γίνει, χαμηλώστε τη φωτιά και προσθέστε το πράσινο πιπέρι.
![5 5](http://lh5.ggpht.com/-x6rXfm-T9rE/VFyt7W2TO9I/AAAAAAAA0GE/njlbGeNfzoI/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σβήστε τη φωτιά και σερβίρουμε τη γαλοπούλα. Καλή σας Όρεξη!