Το κοτόπουλο με μανιτάρια και μπαμπού είναι ένα πιάτο κινέζικο και νόστιμο. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
400 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου25 γραμμάρια μανιτάρια κινέζικα αποξηραμένα
200 γραμμάρια μπαμπού
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Τζίντζερ
50 ml σάλτσα σόγιας
75 ml ζωμό λαχανικών
2 κουταλιές καλαμποκάλευρο
Συνταγή:
Βήμα 1
Μαγειρέψτε τα κινεζικά μανιτάρια σε βραστό νερό για 10 λεπτά και μετά σουρώστε τα.
Βήμα 2
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε λάδι και τριμμένο τζίντζερ.
Βήμα 3
Κόψτε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια και αλευρώστε τα και τοποθετήστε τα στο τηγάνι.
Βήμα 4
Όταν το κοτόπουλο ροδίσει, προσθέτουμε τα μανιτάρια και το μπαμπού.
Βήμα 5
Ανακατέψτε σε ένα ποτήρι τη σάλτσα σόγιας με το ζωμό λαχανικών και το καλαμποκάλευρο.
Βήμα 6
Προσθέστε την σάλτσα σόγιας και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!