ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Γλυκόξινο χοιρινό


    maialeinagro7
    Το γλυκόξινο χοιρινό   συνήθως σερβίρεται με ρύζι basmati που συνοδεύει το πιάτο. Μια διαφορετική συνταγή για να ικανοποιήσει και τους ποιο απαιτητικούς ουρανίσκους.


    Υλικά:
    400 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο,
    1 πιπεριά,
    1 καρότο,
    1 κρεμμύδι,
    4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ,
    2 κουταλιές σάλτσα σόγιας,
    1 κουταλάκι ζάχαρη
    100 ml κόκκινο κρασί,
    100 γραμμάρια χυμό  ανανά
    αλάτι, πιπέρι
    Για 4 μερίδες

    Συνταγή:
    Βήμα 1
    marinarelacarne1
    Τοποθετήστε τις φέτες  του χοιρινού  σε ένα μπολ και καλύψτε το με κόκκινο κρασί  και αφήστε το κρέας για 20 λεπτά.

    Βήμα 2
    cipollawok2
    Σε ένα γουόκ τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι.

    Βήμα 3
    carotapeperonicipolla3
    Μόλις τα κρεμμύδια να μαραθούν προσθέστε το καρότο ψιλοκομμένο και πολύ μικρές και κίτρινες πιπεριές, κομμένες σε τετράγωνα. Σοτάρετε για περίπου δέκα λεπτά.

    Bήμα 4
    dscf513744
    Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα και το μαγειρεύουμε σε ένα τηγάνι  για 5 λεπτά ανά πλευρά.Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το  να κρατάμε στην άκρη.

    Βήμα 5
    salsaagrodolce5
    Στο γουόκ, προσθέστε το κρασί και τη ζάχαρη που έμεινε από τη μαριναδα. Προσθέτουμε   κέτσαπ και σάλτσα σόγιας.Ανακατεύουμε τη γλυκόξινη σάλτσα και  προσθέτουμε  το χυμό ανανά.

    Βήμα 6
    carneinagro6
    Τώρα προσθέστε το ψιλοκομμένο κρέας και ανακατεύετε απαλά.


    Βήμα 7 
    maialeinagro7
    Σερβίρετε το γλυκόξινο χοιρινό και Καλή σας Όρεξη!
    Γλυκόξινο  χοιρινό
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή