Ένα νόστιμο πιάτο με μανιτάρια που αφήνει μια υπέροχη γεύση σε όσους το δοκιμάσουν.
Υλικά:
500 γραμμάρια από μοσχαρίσιο κρέας σε λωρίδες
250 γραμμάρια μανιτάρια
125 γραμμάρια τυρί σε κρέμα
2 κουταλιές γάλα
2 κουταλιές βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
50 γραμμάρια αλευρι
1 / 2 φλιτζανιού λευκό κρασί
Μαϊντανό,αλάτι,λάδι
Για 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Συνταγή:
Βήμα 1
![champignon 1 champignon 1](http://lh3.ggpht.com/-3miAfCOsN-I/TyVRO0xm9CI/AAAAAAAAISA/TAfb_tpiVXE/champignon%2525201_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σοτάρετε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και μια σκελίδα σκόρδο. Προσθέστε αλάτι και ανακατεύετε.
![champignon 2 champignon 2](http://lh4.ggpht.com/-wuixMSo1i5I/TyVRRDI6JYI/AAAAAAAAISQ/6-eWkyHWuCU/champignon%2525202_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφαιρέστε τα μανιτάρια και σοτάρετε το παναρισμένο κρέας στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο και γυρνάτε το κρέας και από την άλλη πλευρά
![vitello-mascarpone 3 vitello-mascarpone 3](http://lh4.ggpht.com/-B5y7KRhxY7o/TyVRTA7uhQI/AAAAAAAAISg/mwo6VkCthFQ/vitello-mascarpone%2525203_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε αλάτι, το κρασί , το τυρί και 2 κουταλιές γάλα και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει κρεμώδη το μίγμα μας.
Βήμα 4
![vitello-mascarpone-funghi 4 vitello-mascarpone-funghi 4](http://lh4.ggpht.com/-3EGk60It5FI/TyVRVAS2TAI/AAAAAAAAISs/nZwakK6s78E/vitello-mascarpone-funghi%2525204_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίξτε τα μανιτάρια και μια γενναιόδωρη χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε απαλά.
Βήμα 5
![straccetti-di-vitello-mascarpone-e-funghi 5 straccetti-di-vitello-mascarpone-e-funghi 5](http://lh4.ggpht.com/-VUdBuQAOpIY/TyVRWkGEw1I/AAAAAAAAITA/84eTzCSKF-o/straccetti-di-vitello-mascarpone-e-funghi%2525205_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!