Ένα νόστιμο πιάτο με μανιτάρια που αφήνει μια υπέροχη γεύση σε όσους το δοκιμάσουν.
Υλικά:
500 γραμμάρια από μοσχαρίσιο κρέας σε λωρίδες
250 γραμμάρια μανιτάρια
125 γραμμάρια τυρί σε κρέμα
2 κουταλιές γάλα
2 κουταλιές βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
50 γραμμάρια αλευρι
1 / 2 φλιτζανιού λευκό κρασί
Μαϊντανό,αλάτι,λάδι
Για 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Συνταγή:
Βήμα 1
Σοτάρετε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και μια σκελίδα σκόρδο. Προσθέστε αλάτι και ανακατεύετε.
Αφαιρέστε τα μανιτάρια και σοτάρετε το παναρισμένο κρέας στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο και γυρνάτε το κρέας και από την άλλη πλευρά
Ρίχνουμε αλάτι, το κρασί , το τυρί και 2 κουταλιές γάλα και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει κρεμώδη το μίγμα μας.
Βήμα 4
Ρίξτε τα μανιτάρια και μια γενναιόδωρη χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε απαλά.
Βήμα 5
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!