ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Κοχύλια γεμιστά


    Pesto Stuffed Shells 1
    Μια νόστιμη συνταγή με ζυμαρικά και γέμιση που θα ξετρελάνει όσους τη δοκιμάσουν..


    Υλικά:
    1 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια
    1/4 Τυρι ρικότα   
    1/4 μοτσαρέλα σε κομματια   
    1/2 φλιτζάνι  πέστο βασιλικού   
    1 μεγάλο  αυγό   
    2 φλιτζάνια    φρέσκο σπανάκι (προαιρετικά)  
    1 κουταλιά  ελαιόλαδο
    Κόκκινη σάλτσα

    Συνταγή:
    Βήμα 1
    Pesto Cheese Mix03
    Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα τυριά ρικότα, μοτσαρέλα, το πέστο και το αυγό. Ψιλοκόψτε το σπανάκι και το ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα με τα  τυριά. Βάζουμε στο ψυγείο τη γέμιση.

    Βήμα 2
    Cooked Shells04
    Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί (για 12 λεπτά.). Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας λάδι στο βραστό νερό για να κρατήσει τα κελύφη και να μην  κολλήσουν.Σουρώστε τα ζυμαρικά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. 


    Βήμα 3
    Filled Shells05
    Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Αρχίστε το γέμισμα των ζυμαρικών με το μίγμα των τυριών με προσοχή θα σας βοηθήσει ένα κουτάλι με το οποίο θα μπορείτε να κρατάτε τα κοχύλια ανοιχτά  για το γέμισμα τους.

    Βήμα 4
    uncooked stuffed shells06
    Μόλις τα γεμίσετε τοποθετήστε τα σε ένα ταψί το στο όποιο έχετε ρίξει κόκκινη σάλτσα ντομάτας και ψήστε για 30 λεπτά. Σερβίρετε με μια μεγάλη σαλάτα και ίσως και με ένα ποτήρι κρασί! 
    Καλή σας Όρεξη!
    Κοχύλια γεμιστά
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή