Μια νόστιμη συνταγή με ζυμαρικά και γέμιση που θα ξετρελάνει όσους τη δοκιμάσουν..
Υλικά:
1 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια
1/4 Τυρι ρικότα
1/4 μοτσαρέλα σε κομματια
1/2 φλιτζάνι πέστο βασιλικού
1 μεγάλο αυγό
2 φλιτζάνια φρέσκο σπανάκι (προαιρετικά)
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Κόκκινη σάλτσα
Συνταγή:
Βήμα 1

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα τυριά ρικότα, μοτσαρέλα, το πέστο και το αυγό. Ψιλοκόψτε το σπανάκι και το ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα με τα τυριά. Βάζουμε στο ψυγείο τη γέμιση.

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί (για 12 λεπτά.). Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας λάδι στο βραστό νερό για να κρατήσει τα κελύφη και να μην κολλήσουν.Σουρώστε τα ζυμαρικά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Αρχίστε το γέμισμα των ζυμαρικών με το μίγμα των τυριών με προσοχή θα σας βοηθήσει ένα κουτάλι με το οποίο θα μπορείτε να κρατάτε τα κοχύλια ανοιχτά για το γέμισμα τους.

Μόλις τα γεμίσετε τοποθετήστε τα σε ένα ταψί το στο όποιο έχετε ρίξει κόκκινη σάλτσα ντομάτας και ψήστε για 30 λεπτά. Σερβίρετε με μια μεγάλη σαλάτα και ίσως και με ένα ποτήρι κρασί!
Καλή σας Όρεξη!