Ένας άλλος τρόπος για να φτιάξετε το κοτόπουλο είναι στο τηγάνι τυλιγμένο με μπέικον.Τα κομμάτια κοτόπουλου είναι τραγανά και διατηρούν στο εσωτερικό τους την απαλότητα, είναι μια νόστιμη συνταγή και πολύ εύκολη.
Υλικά
1,2 του κιλού κοτόπουλου
150 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
Δενδρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Πλένετε το κοτόπουλο, στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τα κόβετε σε κομμάτια.
Βήμα 2

Αφαιρέστε το δέρμα και στη συνέχεια τοποθετείστε ένα κλαδάκι από δεντρολίβανο σε κάθε κομμάτι του κοτόπουλου.

Στη συνέχεια, τυλίξτε το κοτόπουλο με μπέικον

Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μια σκελίδα σκόρδο και τσιγαρίζουμε, προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου τυλιγμένα με μπέικον και τα τηγανίζουμε για δέκα λεπτά γυρίζοντας σε όλες τις πλευρές.

Σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε το πιπέρι και μια πρέζα αλάτι (πολύ λίγο αλάτι , γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό)

Καλύψτε το κοτόπουλο με ένα καπάκι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
Βήμα 7

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!