Μια πρωτότυπη συνταγή με γεμιστές ντομάτες και τόνο που θα δώσουν διαφορετική γεύση στα γεμιστά σας. Καθώς ο τρόπος παρασκευής τους διαφέρει από τα συνηθισμένα.
Υλικά:
4 ντομάτες
2 αυγά
150 γραμμάρια τόνος
1 κουταλιά κάπαρη
1 κουταλιά μαύρες ελιές
3 κουταλιές μαγιονέζα
Αλάτι,μαϊντανό
Συνταγή:
Βήμα 1
![DSC_268911 DSC_268911](http://lh3.ggpht.com/-Xeoa72U9Ksc/T25zkkwaHAI/AAAAAAAALJA/ueKrNseqkzM/DSC_268911_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![DSC_269522 DSC_269522](http://lh6.ggpht.com/-Ju83dIwqDOo/T25zmhbp0SI/AAAAAAAALJQ/WTJBhS5Vx24/DSC_269522_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε τα καπάκια επάνω και τα βγάζουμε.Με τη βοήθεια ενός κουταλιού αφαιρούμε το εσωτερικό τους τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο ανάποδα να στραγγίξουν.
![preparazione-crema-al-tonno44 preparazione-crema-al-tonno44](http://lh5.ggpht.com/-LMU9E-REAaU/T25zogksPGI/AAAAAAAALJg/eCxSoO04dw4/preparazione-crema-al-tonno44_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![crema-di-tonno55 crema-di-tonno55](http://lh3.ggpht.com/-YhCpb6OVyt4/T25zq-TleUI/AAAAAAAALJw/u9kPRtGwy98/crema-di-tonno55_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βράστε τα αυγά, αφήστε τα να κρυώσουν κάτω από κρύο νερό και στη συνέχεια καθαρίστε τα και ψιλοκόψτε τα αυγά, τοποθετήστε σε ένα πιάτο το τόνο σε λάδι, στραγγισμένο, τη κάπαρη, τις ελιές χωρίς κουκούτσι και τον μαϊντανό.Ψιλοκόβουμε όλα και στη συνέχεια, προσθέτουμε τη μαγιονέζα.
![pomodori-ripieni-di-tonno66 pomodori-ripieni-di-tonno66](http://lh4.ggpht.com/-ET7WEZd0znc/T25ztAs97vI/AAAAAAAALKA/89XsPfgj4M4/pomodori-ripieni-di-tonno66_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού,γεμιστέ τις ντομάτες με το μίγμα.
![pomodori-ripieni pomodori-ripieni](http://lh5.ggpht.com/-nTtHqdZFz40/T25zvX-tVQI/AAAAAAAALKQ/4gZ-7MyvS84/pomodori-ripieni_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Γαρνίρετε κάθε ντομάτα με κάπαρη, σε μια πιατέλα με μαρούλι και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.Καλή σας Όρεξη!