Μια πρωτότυπη συνταγή με γεμιστές ντομάτες και τόνο που θα δώσουν διαφορετική γεύση στα γεμιστά σας. Καθώς ο τρόπος παρασκευής τους διαφέρει από τα συνηθισμένα.
Υλικά:
4 ντομάτες
2 αυγά
150 γραμμάρια τόνος
1 κουταλιά κάπαρη
1 κουταλιά μαύρες ελιές
3 κουταλιές μαγιονέζα
Αλάτι,μαϊντανό
Συνταγή:
Βήμα 1


Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε τα καπάκια επάνω και τα βγάζουμε.Με τη βοήθεια ενός κουταλιού αφαιρούμε το εσωτερικό τους τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο ανάποδα να στραγγίξουν.


Βράστε τα αυγά, αφήστε τα να κρυώσουν κάτω από κρύο νερό και στη συνέχεια καθαρίστε τα και ψιλοκόψτε τα αυγά, τοποθετήστε σε ένα πιάτο το τόνο σε λάδι, στραγγισμένο, τη κάπαρη, τις ελιές χωρίς κουκούτσι και τον μαϊντανό.Ψιλοκόβουμε όλα και στη συνέχεια, προσθέτουμε τη μαγιονέζα.

Με τη βοήθεια ενός κουταλιού,γεμιστέ τις ντομάτες με το μίγμα.

Γαρνίρετε κάθε ντομάτα με κάπαρη, σε μια πιατέλα με μαρούλι και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.Καλή σας Όρεξη!