Ένας νόστιμος συνδυασμός με μακαρόνια σάλτσα πεστο και γαρίδες που ολοκληρώνουν αυτό το γευστικό πιάτο.
Υλικά:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
Aποφλοιωμένες γαρίδες
1 κουτί φρέσκα ντοματίνια
1 κιλό μακαρόνια
1 βαζάκι πέστο
1/4 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
Αλατοπίπερο
Συνταγή:
Βήμα 1

Βάλτε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράσουν τα ζυμαρικά. Σε ένα τηγάνι προσθέστε το ψιλοκομμένο σκόρδο. Σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει (περίπου 1-2 λεπτά).
Βήμα 2

Προσθέστε τις γαρίδες Σοτάρουμε τις γαρίδες και το σκόρδο μέχρι οι γαρίδες να είναι πλήρως μαγειρεμένες (περίπου 5 λεπτά). Θα είναι ροζ και διαφανής όταν είναι πλήρως μαγειρεμένα.

Πλένουμε και κόβουμε όλα τα ντοματακια στη μέση και τις προσθέτουμε στο τηγάνι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για (περίπου 5 λεπτά).

Σουρώστε τα ζυμαρικά και προσθέστε τα στο τηγάνι μαζί με τη σάλτσα του πέστο. Ανακατέψτε τα καλά.


Πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό και σερβίρουμε! Αν θέλουμε ρίχνουμε και τριμμένο τυρί στα μακαρόνια μας. Καλή σας Όρεξη!