Μια διαφορετική πίτα από τις συνηθισμένες, ο συνδυασμός με το σπανάκι και τα μανιτάρια δίνουν στην πίτα μια ξεχωριστή νοστιμιά..
Υλικά:
1 κιλό φρέσκα μανιτάρια
1/2 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κιλό κατεψυγμένο σπανάκι
4 αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
1/4 τυρί φέτα
1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
1/2 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1


Βράζετε και στραγγίζετε το σπανάκι σας, ξεπλένετε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες όπως στην εικόνα.

Τσιγαρίζουμε για 7 λεπτά τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο,πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.

Στη συνέχεια τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα ταψί και προσθέτουμε το σπανάκι και το τυρί φέτα.


Σε ένα μπολ χτυπήστε ελαφρά τα αυγά. Προσθέστε το γάλα, παρμεζάνα, και πασπαλίζουμε με πιπέρι. Ανακατεύουμε το μίγμα και το αδειάζουμε στο ταψί με τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί μοτσαρέλα από πάνω.
Βήμα 6

Βάλτε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά και μόλις ροδίσει την κατεβάζουμε από το φούρνο.Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!