ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πίτα με σπανάκι και μανιτάρια

    Spin Mush Crustless Quiche close00
    Μια διαφορετική πίτα από τις συνηθισμένες, ο συνδυασμός με το σπανάκι και τα μανιτάρια δίνουν στην πίτα μια ξεχωριστή νοστιμιά..



    Υλικά: 
    1 κιλό  φρέσκα μανιτάρια   
    1/2 κ.γ.    ψιλοκομμένο σκόρδο   
    1 κιλό    κατεψυγμένο σπανάκι   
    4     αυγά   
    1 φλιτζάνι    γάλα    
    1/4  τυρί φέτα   
    1/4 φλιτζανιού    τριμμένη παρμεζάνα   
    1/2 φλιτζάνι   τριμμένη  μοτσαρέλα    
    Αλάτι,  πιπέρι   

    Συνταγή:
    Βήμα  1
    1 drain spinach02 3 sliced mushrooms04
    Βράζετε και στραγγίζετε το σπανάκι σας, ξεπλένετε τα μανιτάρια  και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες όπως στην εικόνα.

    Βήμα 2
    5 wilted mushrooms06
    Τσιγαρίζουμε για 7 λεπτά  τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι  και  προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο,πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.

      Βήμα 3
    6 veggies in dish07
    Στη συνέχεια τοποθετούμε τα μανιτάρια  σε ένα ταψί  και προσθέτουμε το σπανάκι και το τυρί φέτα.

    Βήμα  4
    8 milk cheese09 9 pour over veggies10
    Σε ένα μπολ χτυπήστε ελαφρά τα αυγά. Προσθέστε το γάλα, παρμεζάνα, και πασπαλίζουμε με πιπέρι. Ανακατεύουμε το μίγμα και το αδειάζουμε στο ταψί με τα μανιτάρια.

    Βήμα 5
    9 more cheese12
    Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί μοτσαρέλα από πάνω.

    Βήμα 6 
    Spin Mush Crustless Quich wedge14
    Βάλτε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς  για 20 λεπτά και μόλις ροδίσει την κατεβάζουμε από το φούρνο.Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Πίτα με σπανάκι και μανιτάρια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή