Μια πολύ απλή διαδικασία για την προετοιμασία των σοκολατένιων αυγών του Πάσχα στο σπίτι σας.
Υλικά:

2 καλούπια για πασχαλινά αυγά
Ένα πινέλο κουζίνας,
500 γραμμάρια σοκολάτα της επιλογής σας
50 γραμμάρια ψιλοκομμένα φουντούκια
Συνταγή:
Βήμα 1

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρι, κομμένη σε κομμάτια. Μόλις λιώσει η σοκολάτα, τη βγάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.


Με πινέλο ζαχαροπλαστικής, αρχίζουν να αλείφουμε το πρώτο στρώμα της σοκολάτας στα καλούπια. Πασπαλίζουμε με μια στρώση από τα φουντούκια.


Μετά από περίπου μισή ώρα επαναλαμβάνεται με ακόμα ένα στρώμα σοκολάτας.

Τοποθετήστε τα δύο μισά αυγά στο ψυγείο για μερικές ώρες. Βγάλτε τα από το ψυγείο και πιέστε απαλά από πίσω από τα καλούπια για να απελευθερώσετε την σοκολάτα χωρίς να την σπάσετε.

Μπορείτε να πρόσθεσε τε δωράκι-έκπληξη στο σοκολατένιο αυγό σας.Για να κλείσετε το αυγό, αλείψτε με ζεστή σοκολάτα τις άκρες του σοκολατένιου αυγού , αυτό θα ενώσει τις δυο άκρες σαν κόλλα.

Σε αυτό το σημείο Πασχαλινό αυγό σας είναι έτοιμο να συσκευαστεί.


Τοποθετήστε το στην ειδική βάση και συσκευάστε το με χαρτί περιτυλίγματος και κορδέλες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!Καλή επιτυχία και Καλό Πάσχα!