ΝΕΑ

    Πασχαλινό αυγό

    easter-chocolate-eggs
    Μια πολύ απλή διαδικασία για την προετοιμασία των σοκολατένιων αυγών του  Πάσχα στο σπίτι σας.



    Υλικά:
    dscf4957
    2 καλούπια για πασχαλινά αυγά
    Ένα πινέλο κουζίνας,  
    500 γραμμάρια  σοκολάτα της επιλογής σας
    50 γραμμάρια  ψιλοκομμένα φουντούκια



    Συνταγή:
    Βήμα 1
    dscf49622
    Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρι, κομμένη σε κομμάτια. Μόλις λιώσει η σοκολάτα, τη βγάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε  να κρυώσει για 10 λεπτά.

    Βήμα 2
    dscf49633 dscf49644
    Με πινέλο ζαχαροπλαστικής, αρχίζουν να αλείφουμε  το πρώτο στρώμα της σοκολάτας στα καλούπια. Πασπαλίζουμε με μια στρώση από τα φουντούκια.

    Βήμα 3
    dscf4955 dscf4966
    Μετά από περίπου μισή ώρα επαναλαμβάνεται  με  ακόμα  ένα στρώμα σοκολάτας.

    Βήμα 4
    uova77
    Τοποθετήστε τα δύο μισά αυγά στο ψυγείο για μερικές ώρες. Βγάλτε τα  από το ψυγείο και πιέστε απαλά από πίσω από τα  καλούπια για να απελευθερώσετε την σοκολάτα χωρίς να την σπάσετε.

    Βήμα 5
    dscf515588
    Μπορείτε να πρόσθεσε τε  δωράκι-έκπληξη στο σοκολατένιο αυγό σας.Για να κλείσετε το αυγό, αλείψτε  με ζεστή σοκολάτα τις  άκρες του  σοκολατένιου αυγού , αυτό θα ενώσει τις δυο άκρες σαν κόλλα.

    Βήμα 6
    uovocioccolato99
    Σε αυτό το σημείο Πασχαλινό αυγό σας είναι έτοιμο να συσκευαστεί.

    Βήμα 7
    uovociocc10 uovodipasqua611
    Τοποθετήστε το στην ειδική βάση και συσκευάστε το με χαρτί περιτυλίγματος και  κορδέλες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!Καλή επιτυχία και Καλό Πάσχα!
    Πασχαλινό αυγό
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή