ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Γαρίδες με ρύζι

    Becker BBQ Shrimp 1
    Μια νόστιμη συνταγή με γαρίδες και ρύζι.


    Υλικά:
    2 φλιτζάνια ρύζι
    Μισό κιλό γαρίδες
    4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
    2 κουταλιές δεντρολίβανο
    1  κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
    1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
    1/2 φλιτζανιού μπύρα
    4 κουταλιές  ελαιόλαδο
    Αλάτι,  κόκκινο πιπέρι


    Συνταγή:
    Βήμα 1
    Butter n Spices
    Σε μια μέτρια κατσαρόλα, ρίχνουμε 2 φλιτζάνια ρύζι και 4 φλιτζάνια νερό να βράσουν με το καπάκι. Μόλις φτάσει σε σημείο βρασμού, χαμηλώστε τη φωτιά σε και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι το ρύζι  να είναι τρυφερό.  Σε ένα μπλέντερ τοποθετήστε όλα τα ξηρά μπαχαρικά (δεντρολίβανο, ρίγανη , κόκκινο πιπέρι, την πάπρικα  και το αλάτι)και κάντε  το μείγμα  σκόνη. Στη συνεχεία τοποθετήστε τα σε ένα τηγάνι και τσιγαρίστε τα με ελαιόλαδο για 2 λεπτά.

    Βήμα 2
    Add Beer n Broth Add Shrimp
    Δυναμώστε τη φωτιά σε  υψηλή  και προσθέστε τις γαρίδες, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμα ή μέχρι οι  γαρίδες να γίνουν ροζ. Βγάλτε τις γαρίδες από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

    Βήμα 3
     Butter n Spices Cooked Shrimp Cooked
    Προσθέστε  ζωμό από τις γαρίδες αν θέλετε  και τη μπύρα  στο τηγάνι και αφήστε το να σιγοβράσει με τα μπαχαρικά για άλλα 2-3 λεπτά,προσθέστε τις γαρίδες μέσα  για  να τις  ζεστάνετε.

    Βήμα 4
    Becker BBQ Shrimp 2
    Βάλτε λίγο ρύζι σε ένα πιάτο,  με 5-6 γαρίδες και  μερικές  κουταλιές από τη σάλτσα. Γαρνίρετε με λεμόνι και μαϊντανό. Απολαύστε το με ένα παγωμένο ποτό! 
    Καλή σας Όρεξη!
    Γαρίδες με ρύζι
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή