Μια γευστική λιχουδιά που θα σας ξετρελάνει..
Υλικά:
1/2 φλιτζάνι λευκής ζάχαρης
1/3 φλιτζανιού σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι καλαμποκιού
2 φλιτζάνια γάλα
1/2 φλιτζάνι λευκής ζάχαρης
1/3 φλιτζανιού σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι καλαμποκιού
2 φλιτζάνια γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Συνταγή:
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, κακάο σε σκόνη, και το αλεύρι καλαμποκιού.
Ρίχνουμε το γάλα και το χτυπάμε να ανακατευτεί καλά.
Το τοποθετούμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά, σταματάμε και ξαναχτυπάμε.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι αν πήξει η πουτίγκα μας.
Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και στη συνέχεια σκεπάστε το με την με διάφανη μεμβράνη.
Τοποθετήστε τα σε κύπελλα και σερβίρετε με Σαντιγύ. Καλή σας Όρεξη!