Το γεμιστό ρολό με ομελέτα μπορείτε εκτός από κυρίως πιάτο να το δοκιμάσετε και σαν ορεκτικό ή και για Πικ –Νικ. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να απολαυσετε την ομελέτα σας..
Υλικά:
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας τυρί τριμμένο
6 αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Για τη γέμιση
250 γραμμάρια τυρί σε κρέμα
120 γραμμάρια ζαμπόν κομμένο σε φέτες
4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
Ρόκα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
Συνταγή:
Βήμα 1
![Rotolo-di-frittata_Seq1 Rotolo-di-frittata_Seq1](http://lh6.ggpht.com/-y9D9P1gUbS4/T6BWzBHJ4eI/AAAAAAAAMbQ/_YejobIbYdU/Rotolo-di-frittata_Seq1_thumb%25255B2%25255D.jpg?imgmax=800)
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τη αλείφουμε με το ελαιόλαδο, στη συνέχεια ρίχνουμε στα αυγά το τυρί και τα χτυπάμε, μετά τα ρίχνουμε στο ταψί μας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Βήμα 2
![Rotolo-di-frittata_Seq2 Rotolo-di-frittata_Seq2](http://lh3.ggpht.com/-mjJnrm7iDww/T6BW1NzWo6I/AAAAAAAAMbg/8EZskUhGxpM/Rotolo-di-frittata_Seq2_thumb%25255B3%25255D.jpg?imgmax=800)
Όταν ψηθεί η ομελέτα βγάλτε τη από το ταψί με προσοχή, στρώστε τη γαλόπουλα και πασπαλίστε με βασιλικό.
Βήμα 3
Ρίξτε τα φύλλα ρόκας και στη συνέχεια το ζαμπόν, τυλίξτε την ομελέτα σφιχτά με μια πλαστική μεμβράνη και βαλτε τη στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βήμα 4
![preview preview](http://lh3.ggpht.com/-cS7Dw20BrHI/T6BW58lX-KI/AAAAAAAAMcA/My9DhmTtpbs/preview_thumb%25255B15%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε με σαλάτα της επιλογής σας και Καλή σας Όρεξη!