Τα καναπεδάκια είναι μικρές νόστιμες μπουκιτσες, μπορείτε να τις συνδυάσετε με διάφορα υλικά και μυρωδικά.
Υλικά:
600 γραμμάρια γαρίδες
80 γραμμάρια μπέικον 50 ml ελαιόλαδο
1 /2 κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
4 φέτες του ψωμιού για τοστ
Αλάτι, πιπέρι,δυόσμο
Συνταγή:
Βήμα 1
![DSC_0298 DSC_0298](http://lh4.ggpht.com/-js6YLTsRnxA/T6XmCBHmiAI/AAAAAAAAMgk/7a6FAENJdbE/DSC_0298_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε σε ένα μπολ το λάδι, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και δυόσμο.
Βήμα 2
![DSC_0301 DSC_0301](http://lh3.ggpht.com/-OWi-IEtNciE/T6XmElPD5sI/AAAAAAAAMg4/F_pzMIR0rsA/DSC_0301_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε τις γαρίδες και τοποθετήστε τες μέσα στο μπολ με το ελαιόλαδο για 30 λεπτά.
Βήμα 3
![DSC_03582 DSC_03582](http://lh6.ggpht.com/-2XuMg3qr_pU/T6XmGzDd3-I/AAAAAAAAMhE/Q6N4zUeiWuE/DSC_03582_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στραγγίστε τις γαρίδες από το λάδι και τυλίξτε τις γαρίδες μια-μια με το μπέικον.
Βήμα 4
![DSC_0363 DSC_0363](http://lh4.ggpht.com/-CcKjR_KEPHw/T6XmJ6-zrPI/AAAAAAAAMhY/6yDHTwO5fhI/DSC_0363_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα πιάτο.
Βήμα 5
![DSC_0384 DSC_0384](http://lh6.ggpht.com/-dxHYu4JUW1Y/T6XmNe5H-EI/AAAAAAAAMho/TllDqkbqzfA/DSC_0384_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια ζεσταίνουμε το τηγάνι και προσθέτουμε τις γαρίδες, σοτάρουμε και από τις δυο πλευρές.
Βήμα 6
![DSC_0395 DSC_0395](http://lh3.ggpht.com/-hyHeNfrTe6Y/T6XmQNTFkDI/AAAAAAAAMh4/41mvQsbju4U/DSC_0395_thumb%25255B16%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόβουμε το ψωμί του τοστ σε κομμάτια όπως στην εικόνα και τα σοτάρουμε στο ίδιο τηγάνι που είχαμε τις γαρίδες.
Βήμα 7
![DSC_0396 DSC_0396](http://lh6.ggpht.com/-jIoAR1tfMkk/T6XmSr52iAI/AAAAAAAAMiE/DxI2BkhMgvE/DSC_0396_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τις γαρίδες σε μια πιατέλα η κάθε μια πάνω σε ένα ψωμάκι του τοστ.
Βήμα 8
![gamberi-avvolti-in-pancetta7 gamberi-avvolti-in-pancetta7](http://lh6.ggpht.com/-GZ8lxNkJ-_k/T6XmU2VReYI/AAAAAAAAMiU/pSXLpAhquB0/gamberi-avvolti-in-pancetta7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε με τελευταία πινελιά ένα φυλλαράκι δυόσμου πάνω σε κάθε μια γαριδούλα.
Σερβίρετε ζεστό και Καλή σας Όρεξη!