Τα καναπεδάκια είναι μικρές νόστιμες μπουκιτσες, μπορείτε να τις συνδυάσετε με διάφορα υλικά και μυρωδικά.
Υλικά:
600 γραμμάρια γαρίδες
80 γραμμάρια μπέικον 50 ml ελαιόλαδο
1 /2 κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
4 φέτες του ψωμιού για τοστ
Αλάτι, πιπέρι,δυόσμο
Συνταγή:
Βήμα 1

Βάλτε σε ένα μπολ το λάδι, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και δυόσμο.
Βήμα 2

Καθαρίστε τις γαρίδες και τοποθετήστε τες μέσα στο μπολ με το ελαιόλαδο για 30 λεπτά.
Βήμα 3

Στραγγίστε τις γαρίδες από το λάδι και τυλίξτε τις γαρίδες μια-μια με το μπέικον.
Βήμα 4

Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα πιάτο.
Βήμα 5

Στη συνέχεια ζεσταίνουμε το τηγάνι και προσθέτουμε τις γαρίδες, σοτάρουμε και από τις δυο πλευρές.
Βήμα 6

Κόβουμε το ψωμί του τοστ σε κομμάτια όπως στην εικόνα και τα σοτάρουμε στο ίδιο τηγάνι που είχαμε τις γαρίδες.
Βήμα 7

Βάλτε τις γαρίδες σε μια πιατέλα η κάθε μια πάνω σε ένα ψωμάκι του τοστ.
Βήμα 8

Σερβίρετε με τελευταία πινελιά ένα φυλλαράκι δυόσμου πάνω σε κάθε μια γαριδούλα.
Σερβίρετε ζεστό και Καλή σας Όρεξη!