ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πανακότα με καφέ

    panna-05
    Η πανακότα είναι ένα από τα γλυκά που απαιτεί χρόνο και είναι ότι πρέπει μετά από ένα γεύμα. Αυτή η πανακότα περιέχει καφέ και μπορείτε να τη συνοδέψετε με νιφάδες σοκολάτας  ή σιρόπι καραμέλας,  είναι ένα γευστικό επιδόρπιο με μια ξεχωριστή  γεύση.


    Υλικά :

    400 ml κρέμα γάλακτος
    100 ml  γάλα
    130 ml καφέ καπουτσίνο
    5 κουταλιές ζάχαρη
    1 ξυλάκι βανίλιας
    10 γραμμάρια  ζελατίνη


    Συνταγή:

    Βήμα 1
    DSC_01
    Ετοιμάστε το καφέ και σε ένα πιάτο βάλτε τη ζελατίνη   για να μαλακώσει με κρύο νερό για δέκα λεπτά.

    Βήμα 2
    DSC_02
    Σε μια κατσαρόλα, σιγοβράστε το γάλα με τη  βανίλια  και την κρέμα γάλακτος,  προσθέστε τη ζάχαρη και το  καφέ.

    Βήμα 3
    DSC_03
    Κατεβάστε από  τη φωτιά και προσθέστε  τα φύλλα ζελατίνης  και ανακατεύετε.

    Βήμα 4
    stampin04
    Αδειάστε το μίγμα σε 6 μικρά καλούπια βάλτε τα  στο ψυγείο για να σκληρύνει για τουλάχιστον 4 ώρες.

    Βήμα 5
    panna-05
    Σερβίρετε τη  Πανακότα με νιφάδες σοκολάτας. Καλή σας Όρεξη!
    Πανακότα με καφέ
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή