ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Παϊδάκια με ελιές

    costolette-alle-olive-verdi6
    Παϊδάκια με πράσινες ελιές μαγειρεμένα με διαφορετικό τρόπο από ό, τι συνήθως . Οι μπριζόλες με πράσινες  ελιές είναι  ένα νόστιμο πιάτο με λίγα υλικά. Αν ψάχνετε για μια ιδέα για δείπνο  που δεν θα πάρει πάρα πολύ χρόνο, δείτε τη παρακάτω συνταγή. Μπορείτε να τη συνοδέψετε με μια  πράσινη σαλάτα.
      

    Υλικά:


    Για 4 παϊδάκια
    1/2 φλιτζάνι από λευκό κρασί
    120 γραμμάρια   ελιές πράσινες
    1 κλαδάκι  δεντρολίβανου
    40 γραμμάρια   βούτυρο
    25 γραμμάρια  αλεύρι
    1 κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
    2 κουταλιές  ελαιόλαδο
    αλάτι
    πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    crema-alle-olive-1
    Κόβουμε  μισές από τις ελιές τις  βάζουμε σε ένα μπολάκι με το   ελαιόλαδο και το αποξηραμένο σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε για  να σχηματίσουν μια κρέμα


    Βήμα 2

    DSC_0942
    Κάντε τις άκρες τις μπριζόλας και  στη συνέχεια  περάστε τη από το αλεύρι.


    Βήμα 3

    DSC_1023 costolette4
    Σε ένα μεγάλο τηγάνι αντικολητικό  βάλτε ένα κομμάτι βούτυρο με ένα κλαδάκι του δεντρολίβανο. Προσθέστε το κρέας με το αλεύρι και τηγανίζουμε και στις δύο πλευρές για λίγα λεπτά.

    Βήμα 4

    costolette-olive5
    Σβήνουμε με το λευκό κρασί, προσθέστε την πάστα ελιάς που φτιάξαμε παραπάνω και τις υπόλοιπες ελιές και το αλάτι.

    Βήμα 5

    costolette-alle-olive-verdi6
    Σερβίρετε τις μπριζόλες με τις ελιές , μπορείτε να τις  συνοδέψετε με μια πράσινη σαλάτα.
    Καλή σας Όρεξη!
    Παϊδάκια με ελιές
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή