ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Μους γιαουρτιού με σιρόπι βύσσινο

    DSC_09155
    Μους γιαουρτιού και σιρόπι βύσσινο ... μμμμ ... δροσερό, φρέσκο και νόστιμο  επιδόρπιο…


    Υλικά :


    50 γραμμάρια  αμυγδαλωτά μπισκότα
    150 γραμμάρια  ελληνικό γιαούρτι
    3 κουταλιές ζάχαρη άχνη
    150 γραμμάρια   κρέμα γάλακτος
    100 γραμμάρια  κεράσια 
    Σιρόπι από βύσσινο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    DSC_08711
    Ψιλοκόψτε τα αμυγδαλωτά  και μοιράστε τα σε 4 γυάλινα μπολάκια.

    Βήμα 2

    DSC_08822
    Σε ένα μπολ τοποθετήστε  το ελληνικό γιαούρτι με τη  ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και στη συνέχεια βάλτε και  τη σαντιγί.

    Βήμα 3

    DSC_0833
    Ανακατέψτε  το μίγμα μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες

    Βήμα 4

    coppette-con-mousse-allo-44
    Ρίχνουμε το γιαούρτι μους στα  4 μπολάκια στο οποίο κάνατε τη βάση των μπισκότων.


    Βήμα 5

    verrine-con-mousse-allo-6
    Γαρνίρουμε το γλυκό με τα  κεράσια και το  σιρόπι κα τα βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Μους γιαουρτιού με  σιρόπι βύσσινο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή