Μους γιαουρτιού και σιρόπι βύσσινο ... μμμμ ... δροσερό, φρέσκο και νόστιμο επιδόρπιο…
Υλικά :
50 γραμμάρια αμυγδαλωτά μπισκότα
150 γραμμάρια ελληνικό γιαούρτι
3 κουταλιές ζάχαρη άχνη
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
100 γραμμάρια κεράσια
Σιρόπι από βύσσινο
Συνταγή:
Βήμα 1

Ψιλοκόψτε τα αμυγδαλωτά και μοιράστε τα σε 4 γυάλινα μπολάκια.
Βήμα 2

Σε ένα μπολ τοποθετήστε το ελληνικό γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και στη συνέχεια βάλτε και τη σαντιγί.
Βήμα 3

Ανακατέψτε το μίγμα μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες
Βήμα 4

Ρίχνουμε το γιαούρτι μους στα 4 μπολάκια στο οποίο κάνατε τη βάση των μπισκότων.
Βήμα 5

Γαρνίρουμε το γλυκό με τα κεράσια και το σιρόπι κα τα βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!