Η σως γιαουρτιού ταιριάζει εξαιρετικά με πιάτα όπως ψάρι, σαλάτες ή κρέας.
Υλικά:
250 γραμμάρια γιαούρτι1 κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
1 κουταλιά ελαιόλαδο,
Βασιλικό,δυόσμο,άνηθο
Αλάτι,πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Ρίχνετε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέστε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε.
Βήμα 2

Στη συνέχεια προσθέστε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και το ελαιόλαδο.
Βήμα 3

Ανακατέψτε και τοποθετήστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα και συνοδεύσετε το γεύμα σας.