Η σως γιαουρτιού ταιριάζει εξαιρετικά με πιάτα όπως ψάρι, σαλάτες ή κρέας.
Υλικά:
250 γραμμάρια γιαούρτι1 κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
1 κουταλιά ελαιόλαδο,
Βασιλικό,δυόσμο,άνηθο
Αλάτι,πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
![DSC_1 DSC_1](http://lh4.ggpht.com/-uAlxBW3vlb0/UBVCiQapjmI/AAAAAAAARWk/Ryogv7tCt3U/DSC_1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνετε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέστε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε.
Βήμα 2
![DSC_2 DSC_2](http://lh4.ggpht.com/--GAygH_XVrI/UBVCk1D7ZtI/AAAAAAAARW0/DGepHnsSjqA/DSC_2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια προσθέστε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και το ελαιόλαδο.
Βήμα 3
![salsa-allo-yogurt3 salsa-allo-yogurt3](http://lh6.ggpht.com/-lRbL0cfKuyk/UBVCoS973jI/AAAAAAAARXE/ddjHrqeGoZQ/salsa-allo-yogurt3_thumb%25255B15%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανακατέψτε και τοποθετήστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα και συνοδεύσετε το γεύμα σας.