Η ψητή φέτα είναι ένα ορεκτικό διάσημο κυρίως στο εξωτερικό σαν τη καλύτερη ελληνική φέτα που υπάρχει. Το καλοκαίρι συνοδεύεται με ντομάτα, ρίγανη, και πράσινες πιπεριές, αλλά και με ελιές και κρεμμύδια.
Υλικά:
200 γραμμάρια φέτα
1 ντομάτα
1 πράσινη πιπεριά
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![DSC_076001 DSC_076001](http://lh5.ggpht.com/-t4m0dDv7urY/T-tfOUfcFcI/AAAAAAAAPcQ/iPnfE4Dr9kU/DSC_076001_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Απλώστε μια μικρή ποσότητα λαδιού πάνω στο αλουμινόχαρτο και βάλτε τη φέτα πάνω,κόψτε τις ντομάτες σε ροδέλες τοποθετήστε τες πάνω στο τυρί, πασπαλίζουμε με ρίγανη και πράσινες πιπεριές σε ροδέλες.
Βήμα 2
![feta-cartoccio02 feta-cartoccio02](http://lh5.ggpht.com/-sZK0R-PG6Sw/T-tfQzTeIEI/AAAAAAAAPcg/T6vBygQqyEE/feta-cartoccio02_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Κλείστε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 160 ° βαθμούς για 10 λεπτά.
Βήμα 3
![DSC_08033 DSC_08033](http://lh4.ggpht.com/-HkGRLh6VUUM/T-tfUG_UkRI/AAAAAAAAPcw/G8gHXTF75i8/DSC_08033_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!