ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Ψητη φετα


    feta-al-cartoccio1
    Η ψητή φέτα είναι ένα ορεκτικό διάσημο κυρίως στο εξωτερικό σαν τη καλύτερη ελληνική φέτα που υπάρχει. Το καλοκαίρι συνοδεύεται με ντομάτα, ρίγανη, και πράσινες πιπεριές, αλλά και με ελιές και κρεμμύδια.

    Υλικά:


    200 γραμμάρια φέτα
    1 ντομάτα
    1 πράσινη πιπεριά
    Ρίγανη
    Ελαιόλαδο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    DSC_076001
    Απλώστε μια μικρή ποσότητα λαδιού πάνω στο αλουμινόχαρτο και βάλτε τη φέτα πάνω,κόψτε τις ντομάτες σε ροδέλες τοποθετήστε τες πάνω στο τυρί, πασπαλίζουμε με ρίγανη και πράσινες πιπεριές σε ροδέλες.

    Βήμα 2

    feta-cartoccio02
    Κλείστε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 160 ° βαθμούς για 10 λεπτά.

    Βήμα 3

    DSC_08033
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Ψητη φετα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή