Μια καλοκαιρινή συνταγή με ζυμαρικά με σάλτσα πεστο και γαρίδες ελαφριά σε θερμίδες και πολύ νόστιμη..
Υλικά:
500 γραμμάρια ζυμαρικά300 γραμμάρια ντομάτες
300 γραμμάρια γαρίδες
100 γραμμάρια σάλτσα πεστο
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι,πιπέρι, ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![pesto-alla-genovese1 pesto-alla-genovese1](http://lh5.ggpht.com/-70RZgl17d-M/UC_6BM3tOxI/AAAAAAAASZc/7u_WBPWKHPw/pesto-alla-genovese1_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε 4 μέρη, Ετοιμάστε τη σάλτσα πέστο.
Βήμα 2
![DSC_0862 DSC_0862](http://lh5.ggpht.com/-of6sJ1WSUDI/UC_6FzDSmZI/AAAAAAAASZs/SeOqQ-Bd_QA/DSC_0862_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σοτάρετε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις ντομάτες.
Βήμα 3
![pomodorini-e-gamberi3 pomodorini-e-gamberi3](http://lh3.ggpht.com/-uLw8nNEUzFI/UC_6LQQKaUI/AAAAAAAASZ8/lHeaiZOr_2k/pomodorini-e-gamberi3_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μετά από λίγα λεπτά, προσθέστε τις γαρίδες χωρίς το κέλυφος , αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Βήμα 4
![pasta-pesto-e-gamberi4 pasta-pesto-e-gamberi4](http://lh6.ggpht.com/-PoBdM40v6Zo/UC_6NxKbMPI/AAAAAAAASaM/HGYMW6K_j4s/pasta-pesto-e-gamberi4_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.
Βήμα 5
![pasta-pesto-pomodorini-e-gamberi5 pasta-pesto-pomodorini-e-gamberi5](http://lh4.ggpht.com/-2zlBxm6BhGE/UC_6QW8fBMI/AAAAAAAASac/bqKhQmmbiMg/pasta-pesto-pomodorini-e-gamberi5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Σοτάρετε τα ζυμαρικά με τις γαρίδες και τη σάλτσα για ένα λεπτό.
Βήμα 6
![pasta-con-gamberi-pomodorini-e-pesto6 pasta-con-gamberi-pomodorini-e-pesto6](http://lh5.ggpht.com/-sC9zc6C3gVM/UC_6TXJUsQI/AAAAAAAASas/Bll5UHXgOSo/pasta-con-gamberi-pomodorini-e-pesto6_thumb%25255B15%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά προσθέτοντας λίγο πιπέρι. Καλή σας Όρεξη!