Μια σπιτική συνταγή με σοκολάτα και καρύδα. Μια γλυκιά μπουκίτσα για μικρούς και μεγάλους.
Υλικά:
200 γραμμάρια καρύδα τριμμένη100 ml κρέμα γάλακτος
70 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια βουτύρο
200 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
Συνταγή:
Βήμα 1
![DSC_1 DSC_1](http://lh6.ggpht.com/-RJqIvIqV9Rc/UCeQvPAW3pI/AAAAAAAARyI/FGTUKiN9bY8/DSC_1_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζεστάινετε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο.
Βήμα 2
![DSC_2 DSC_2](http://lh5.ggpht.com/-bGRL42Em1rY/UCeQxZ6IwyI/AAAAAAAARyU/TyyeH4GzntA/DSC_2_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη καρύδα.
Βήμα 3
![DSC_3 DSC_3](http://lh6.ggpht.com/-0i5zc5WvtvY/UCeQzrO4UUI/AAAAAAAARyk/e-GZWSmJhXA/DSC_3_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Σβήστε τη φωτιά και ανακατεύουμε με μια κουτάλα μέχρι η καρύδα να απορροφήσει όλα τα υγρά.
Βήμα 4
![DSC_4 DSC_4](http://lh5.ggpht.com/-_hY_9FS7k4A/UCeQ13Zy2rI/AAAAAAAARy0/aC9CtushAwA/DSC_4_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![preparazione-bounty5 preparazione-bounty5](http://lh4.ggpht.com/-F7ymkmhMhko/UCeQ3pzSEGI/AAAAAAAARzI/MVLb1Noc3Cg/preparazione-bounty5_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Με τη βοήθεια των χεριών σχηματίστε κυλίνδρους όπως στη εικόνα και τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα. Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά, στη συνέχεια, ξαναπλάστε τα δίνοντας το επιθυμητό σχήμα.
Βήμα 5
![Bounty-al-cocco6 Bounty-al-cocco6](http://lh3.ggpht.com/-IUiwYJukrAs/UCeQ6JkXxwI/AAAAAAAARzY/dlz5Akcw_bM/Bounty-al-cocco6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Λιώστε τη σοκολάτα γάλακτος σε σε μπεν μαρί και βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα τη καρύδα μας βοηθώντας με λαβίδες ή ένα πιρούνι.
Βήμα 6
![bounty-in-preparazione7 bounty-in-preparazione7](http://lh4.ggpht.com/-YVUCy1bBQw4/UCeQ8Hk0ruI/AAAAAAAARzo/hAY7gRjvTGY/bounty-in-preparazione7_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια τοποθετήστε τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Βήμα 7
![bounty8 bounty8](http://lh4.ggpht.com/-bQ-sqMujC1c/UCeQ-t_mIXI/AAAAAAAARz4/yLLCFndlpkk/bounty8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τα bounty στο ψυγείο για 1 ώρα και μετά βγάλτε τα από τη λαδόκολλα με τη βοήθεια ενός μαχαιριού. Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!