Η σάλτσα μπάρμπεκιου, είναι μια γλυκόξινη σάλτσα που χρησιμοποιείται κυρίως για να συνοδεύσει κρέας μαγειρεμένο στη σχάρα.Υπάρχουν διαφορετικές συνταγές για να φτιάξει κάνεις τη σάλτσα μπάρμπεκιου, αλλά όλες έχουν την ίδια βάση, το σκόρδο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Ετοιμάστε μόνοι σας τη φρέσκια σάλτσα μπάρμπεκιου και απολαυστε την..
Υλικά:
200 γραμμάρια ντομάτα
20 γραμμάρια πελτές ντομάτας
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
25 γραμμάρια βούτυρο
25 ml ελαιόλαδο
30 ml ξύδι
2 κουταλιές του καφέ ζάχαρη
50 γραμμάρια μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Tabasco
1 κουταλιά σάλτσα Worcestershire,
Αλάτι, σκόνη τσίλι
Συνταγή:
Βήμα 1
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το ψιλοκόβουμε και το προσθέτουμε μαζί με το λάδι, το σκόρδο και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα.