Μια συνταγή με μαραθοριζα και σάλτσα μπεσαμέλ, μια συνταγή ελαφριά και με μοναδική γεύση.
Υλικά:
2 μαραθοριζες200 ml από σάλτσα
25 γραμμάρια παρμεζάνα
4 καρύδια
Αλάτι,πιπέρι
Βούτυρο
Συνταγή:
Βήμα 1
Καθαρίστε το μάραθο αφαιρώντας το εξωτερικό μέρος και τα σκληρότερα κομμάτια.Κόψτε σε 4 κομμάτια και ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Βήμα 2
Μαγειρέψτε το μάραθο σε βραστό νερό για δέκα λεπτά.
Βήμα 3
Στραγγίξτε τα και βουτυρώστε ένα ταψί, τοποθετήστε το μάραθο.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με τα καρύδια χοντροκομμένα αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 5
Καλύψτε με μπεσαμέλ και παρμεζάνα και ψήστε στους 180 βαθμούς.
Βήμα 6
Ψήνουμε για 20 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.