Μοσχαρίσιο κρέας ρολάκια με πράσινες ελιές, ένα πιάτο γρήγορο, νόστιμο και γευστικό που θα εντυπωσιάσει όσους το δοκιμάσουν..
Υλικά:
300 γραμμάρια φέτες μοσχαρίσιο120 γραμμάρια καπνιστό τυρί
60 γραμμάρια πράσινες ελιές
2 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
Δενδρολίβανο
Ελαιόλαδο, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόβουμε τις ελιές χωρίς το κουκούτσι σε πολύ μικρά κομμάτια και τις ανακατεύουμε με το καπνιστό τυρί, παρμεζάνα και το δεντρολίβανο.
Βήμα 2

Χτυπάμε τις φέτες του κρέατος και βάζουμε στη μέση μια κουταλιά από το μείγμα σε κάθε φέτα.
Βήμα 3

Τυλίξτε τα ρολά και κλείστε τα με οδοντογλυφίδες.
Βήμα 4

Βάλτε πάνω από τα ρολά το υπόλοιπο μείγμα στην επιφάνεια.
Βήμα 5

Σοτάρετε τα ρολά σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 6

Προσθέστε αλάτι και σβήνουμε με λευκό κρασί, βάλτε το καπάκι και το αφήνουμε για περίπου δέκα λεπτά. Σερβίρετε ζεστά με ότι συνοδευτικό προτιμάτε. Καλή σας Όρεξη!