Παναρισμένα φιλετάκια σφυρίδας με αλάτι, σκόρδο και δεντρολίβανο το ψάρι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο γίνεται ελαφρύ, αρωματικό και πολύ μαλακό, ιδανικό και για παιδιά.
Υλικά:
500 γραμμάρια φιλέτο σφυρίδας60 γραμμάρια φρυγανιά
20 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα
1 κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
Αλάτι,δεντρολίβανο, ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
Χωρίστε τα φιλέτα σφυρίδας σε 2 ίσα μέρη και κόψτε τα στη μέση.
Βήμα 2
Αναμείξτε σε ένα πιάτο τη φρυγανιά, το τυρί, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το ψιλοκομμένο δεντρολίβανο.
Βήμα 3
Περάστε τα φιλέτα σφυρίδας στη φρυγανιά και από τις 2 πλευρές.
Βήμα 4
Τοποθετήστε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα τα φιλέτα και στην επιφάνεια τους και με ένα πινέλο αλείψτε τα με με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρετε με μια φέτα λεμόνι.
Καλή σας Όρεξη!