Παναρισμένα φιλετάκια σφυρίδας με αλάτι, σκόρδο και δεντρολίβανο το ψάρι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο γίνεται ελαφρύ, αρωματικό και πολύ μαλακό, ιδανικό και για παιδιά.
Υλικά:
500 γραμμάρια φιλέτο σφυρίδας60 γραμμάρια φρυγανιά
20 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα
1 κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
Αλάτι,δεντρολίβανο, ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![filetti-di-cernia1 filetti-di-cernia1](http://lh6.ggpht.com/-LvQNUBXbJOM/UJ-xA-q7fQI/AAAAAAAAYew/m5ZrXyutjWA/filetti-di-cernia1_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Χωρίστε τα φιλέτα σφυρίδας σε 2 ίσα μέρη και κόψτε τα στη μέση.
Βήμα 2
![DSC_02 DSC_02](http://lh3.ggpht.com/-EhtvyV1QfFU/UJ-xDgdBkOI/AAAAAAAAYfE/hiRQTQef8sM/DSC_02_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Αναμείξτε σε ένα πιάτο τη φρυγανιά, το τυρί, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το ψιλοκομμένο δεντρολίβανο.
Βήμα 3
![DSC_03 DSC_03](http://lh6.ggpht.com/-nAb6JDGhyfE/UJ-xHvxYcWI/AAAAAAAAYfU/Gv7cpgu2O8Q/DSC_03_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Περάστε τα φιλέτα σφυρίδας στη φρυγανιά και από τις 2 πλευρές.
Βήμα 4
![filetti-di-pesce-impanato4 filetti-di-pesce-impanato4](http://lh6.ggpht.com/-gHjttyhMbvo/UJ-xKQudoGI/AAAAAAAAYfk/c62r-xWrA9A/filetti-di-pesce-impanato4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα τα φιλέτα και στην επιφάνεια τους και με ένα πινέλο αλείψτε τα με με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 5
![filetti-panati5 filetti-panati5](http://lh5.ggpht.com/-bcEd_Br3ezI/UJ-xNfkoWHI/AAAAAAAAYf0/21FcuPgbFWE/filetti-panati5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρετε με μια φέτα λεμόνι.
Καλή σας Όρεξη!