ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Φιλέτα σφυρίδας

    filetti-di-cernia-al-forno6
    Παναρισμένα φιλετάκια  σφυρίδας με αλάτι, σκόρδο και δεντρολίβανο το ψάρι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο γίνεται  ελαφρύ,  αρωματικό και πολύ μαλακό, ιδανικό   και για παιδιά.

    Υλικά:

    500 γραμμάρια  φιλέτο σφυρίδας
    60 γραμμάρια φρυγανιά
    20 γραμμάρια  τυρί παρμεζάνα
    1 κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
    Αλάτι,δεντρολίβανο, ελαιόλαδο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    filetti-di-cernia1
    Χωρίστε τα φιλέτα σφυρίδας σε 2 ίσα μέρη και κόψτε τα στη μέση.

    Βήμα 2

    DSC_02
    Αναμείξτε  σε ένα πιάτο  τη φρυγανιά, το  τυρί, τη  σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το ψιλοκομμένο δεντρολίβανο.

    Βήμα 3

    DSC_03
    Περάστε τα φιλέτα σφυρίδας στη  φρυγανιά και από τις 2 πλευρές.

    Βήμα 4

    filetti-di-pesce-impanato4
    Τοποθετήστε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα τα φιλέτα και στην επιφάνεια τους και  με ένα πινέλο αλείψτε τα με  με λίγο ελαιόλαδο.

    Βήμα 5

    filetti-panati5
    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρετε με μια φέτα λεμόνι.

     Καλή σας Όρεξη!
    Φιλέτα σφυρίδας
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή