Μικρές νόστιμες μπουκιτσες με μοσχάρι και τυρί, πασπαλισμένο με φρυγανιά και τηγανισμένο με ελαιόλαδο για τραγανές απολαύσεις…
Υλικά:
300 γραμμάρια μοσχάρι σε λεπτά κομμάτια100 γραμμάρια κίτρινο τυρί
50 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-7QhXHDZotfY/UNyH20e3cMI/AAAAAAAAbMc/8-851pZ6BFQ/3_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόψτε τις φέτες του κρέατος σε τρίγωνα.
Βήμα 2
![4 4](http://lh5.ggpht.com/-WrrwNAz_Vsk/UNyH5HYkBKI/AAAAAAAAbMw/OBCtEFHilTo/4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τηγανίζουμε κάθε κομμάτι κρέατος σε καυτό λάδι για λίγα δευτερόλεπτα.
Βήμα 3
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-KpIBByi-WSc/UNyH8DWj15I/AAAAAAAAbNA/AZrmQUXmrMM/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Περάστε τα στη φρυγανιά και γεμιστέ τα με λίγο τυρί κομμένο σε μπαστουνάκια μπορείτε να βάλετε και πικάντικο τυρί.
Βήμα 4
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-amcOuC3xtYw/UNyH_GCQsJI/AAAAAAAAbNQ/ACG0ahoJzIo/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Κλείστε κάθε μπουκιά με μια οδοντογλυφίδα.
Βήμα 5
![1 1](http://lh6.ggpht.com/-dOczE8zjk0I/UNyIB6mK4hI/AAAAAAAAbNg/hhGcvDc3xdM/1_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τα σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τηγανίστε για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 6
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-YGyrEFzP2bE/UNyIEmXvH0I/AAAAAAAAbNw/ysoMcxTvgtE/2_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρονται ζεστά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κρέας με κοτόπουλο ή χοιρινό.
Καλή σας Όρεξη!