Μικρές νόστιμες μπουκιτσες με μοσχάρι και τυρί, πασπαλισμένο με φρυγανιά και τηγανισμένο με ελαιόλαδο για τραγανές απολαύσεις…
Υλικά:
300 γραμμάρια μοσχάρι σε λεπτά κομμάτια100 γραμμάρια κίτρινο τυρί
50 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
Κόψτε τις φέτες του κρέατος σε τρίγωνα.
Βήμα 2
Τηγανίζουμε κάθε κομμάτι κρέατος σε καυτό λάδι για λίγα δευτερόλεπτα.
Βήμα 3
Περάστε τα στη φρυγανιά και γεμιστέ τα με λίγο τυρί κομμένο σε μπαστουνάκια μπορείτε να βάλετε και πικάντικο τυρί.
Βήμα 4
Κλείστε κάθε μπουκιά με μια οδοντογλυφίδα.
Βήμα 5
Βάλτε τα σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τηγανίστε για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 6
Σερβίρονται ζεστά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κρέας με κοτόπουλο ή χοιρινό.
Καλή σας Όρεξη!