ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Μπουκιτσες με μοσχάρι

    2
    Μικρές νόστιμες μπουκιτσες με μοσχάρι και τυρί,  πασπαλισμένο με φρυγανιά και τηγανισμένο με ελαιόλαδο για τραγανές απολαύσεις…

    Υλικά:

    300 γραμμάρια μοσχάρι σε   λεπτά  κομμάτια
    100 γραμμάρια κίτρινο τυρί
    50 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
    Αλάτι
    Ελαιόλαδο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    3
    Κόψτε τις φέτες του κρέατος σε τρίγωνα.

    Βήμα 2

    4
    Τηγανίζουμε κάθε κομμάτι κρέατος σε καυτό λάδι για λίγα δευτερόλεπτα.

    Βήμα 3

    5
    Περάστε τα στη  φρυγανιά και γεμιστέ τα  με λίγο  τυρί  κομμένο σε μπαστουνάκια μπορείτε να βάλετε και πικάντικο τυρί.

    Βήμα 4

    6
    Κλείστε κάθε μπουκιά με μια οδοντογλυφίδα.

    Βήμα 5

    1
    Βάλτε τα σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τηγανίστε  για περίπου δέκα λεπτά.

    Βήμα 6

    2
    Σερβίρονται ζεστά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κρέας με κοτόπουλο ή χοιρινό. 
    Καλή σας Όρεξη!
    Μπουκιτσες με μοσχάρι
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή