ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Λιγκουίνι με γαρίδες

    7
    Λιγκουίνι  με γαρίδες mantis ένα πιάτο πολύ νόστιμο. Η γαρίδα mantis ή spannocchie , αν προτιμάτε, είναι νόστιμα οστρακοειδή που έχουν λίγο κρέας σε σύγκριση με άλλα και απελευθερώνει μια γεύση στο μαγείρεμα πραγματικά νόστιμη. Η  κουζίνα, με γεύσεις και μυρωδιές  μπορεί να σας κάνει να ξαναζήσετε αξέχαστες στιγμές, μπορεί να σας   ταξιδέψει μέσα στο χώρο και το χρόνο και αυτό είναι απλά με μια λέξη,  μαγεία...

    Υλικά:

    360 γραμμάρια Λιγκουίνι
    500 γραμμάρια   γαρίδες mantis
    100 γραμμάρια ντοματάκια
    1 σκελίδα  σκόρδο
    1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
    Μαϊντανό
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Πλένετε τις γαρίδες mantis κάτω από τρεχούμενο νερό.

    Βήμα 2

    2
    Με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού   κάντε μια τομή κάτω από το καβούκι της.

    Βήμα 3

    3
    Σοτάρετε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε τις γαρίδες  και τις  τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το λευκό κρασί.

    Βήμα 4

    4
    Αφαιρέστε τις γαρίδες από το  τηγάνι και στο ίδιο τηγάνι προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τον μαϊντανό. Αφαιρέστε το κέλυφος από τις γαρίδες.

    Βήμα 5

    5
    Προσθέτουμε  το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε για 5 λεπτά, στη συνέχεια, προσθέστε τον πολτό από τις γαρίδες.

    Βήμα 6

    6
    Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε όταν είναι  al dente και προσθέστε τα  στο  τηγάνι.

    Βήμα 7


    7
    Σερβίρετε τα ζυμαρικά με τις γαρίδες  στα πιάτα και γαρνίρετε με γαρίδες  και μαϊντανό.
    Καλή σας Όρεξη!
    Λιγκουίνι με γαρίδες
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή