Σουβλάκια με μοσχάρι γεμιστά με τυρί και ρόκα μια συνταγή γρήγορη, εύκολη και πολύ νόστιμη.
Υλικά:
4 φέτες μοσχαρίσιο κρέας100 γραμμάρια τυρί
1 ματσάκι ρόκα
Αλάτι, πιπέρι
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1

Σε κάθε φέτα του μοσχαρίσιου κρέατος προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε λωρίδες και μια χούφτα από τη ρόκα.
Βήμα 2

Προσθέστε μια πρέζα πιπέρι και τυλίξτε κάθε ρολό όπως στην εικόνα.
Βήμα 3

Βάλτε τα επάνω τα σε ένα ξύλο κοπής και περάστε τα ξυλάκια από σουβλάκι σε ίση απόσταση η μία από την άλλη.
Βήμα 4


Με ένα μαχαίρι κόψτε τα ρολά.
Βήμα 5

Ψήνουμε τα ρολά σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο για περίπου 5 λεπτά προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 6

Μεταφέρετε το ρολά σε ένα πιάτο πάνω σε μια στρώση από ρόκα και προσθέστε αν θέλετε βαλσάμικο ξύδι. Καλή σας Όρεξη!