ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Aντίδια γεμιστά με μαύρες ελιές, κάπαρη και μοτσαρέλα

    8
    Μικρές μπουκιές γεμιστές  με μαύρες ελιές, κάπαρη και μοτσαρέλα, μια γέμιση που ταιριάζει απόλυτα, πολύ νόστιμα ρολά σε κάθε τους μπουκιά! Αξίζει να τα δοκιμάσετε.

     

    Υλικά:

    12 φύλλα από αντίδια
    1 κουταλιά  κάπαρη
    50  γραμμάρια  μαύρες ελιές
    1 φέτα άσπρο ψωμί
    1 σκελίδα  σκόρδο
    80 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
    Αλάτι,πιπέρι,λάδι
    Φρυγανιά τριμμένη

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίστε τα αντίδια, πλύνετε τα φύλλα κάτω από τρεχούμενο νερό.Σε μια κατσαρόλα με βραστό  νερό και αλάτι  βυθίζουμε  τα φύλλα από το αντίδι.

    Βήμα 2

    2
    Μαγειρέψτε για 1 λεπτό και στη συνέχεια σηκώστε τα από τη κατσαρόλα και τοποθετήστε τα σε απορροφητικό χαρτί.

    Βήμα 3

    3
    Σοτάρετε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ψωμί, τη κάπαρη, τις  ελιές χωρίς κουκούτσι και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.

    Βήμα 4

    4
    Ανακατεύουμε καλά,  ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και  στη συνέχεια  τοποθετούμε το μείγμα μας σε ένα  μπολ και ρίχνουμε και το τυρί και ανακατεύουμε καλά.

    Βήμα 5

    5
    Γεμίζουμε τα ολόκληρα φύλλα από τα αντίδια μας.

    Βήμα 6

    6
    Τυλίγουμε τα φύλλα  σε ρολακια και  τοποθετήστε τα  σε ένα ταψί πασπαλισμένο με λίγο ελαιόλαδο.

    Βήμα 7

    7
    Πασπαλίστε  τα ρολά  με τριμμένη φρυγανιά  καρυκευμένα  με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 15 λεπτά.

    Βήμα 8

    8
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Aντίδια γεμιστά με μαύρες ελιές, κάπαρη και μοτσαρέλα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή