Μικρές μπουκιές γεμιστές με μαύρες ελιές, κάπαρη και μοτσαρέλα, μια γέμιση που ταιριάζει απόλυτα, πολύ νόστιμα ρολά σε κάθε τους μπουκιά! Αξίζει να τα δοκιμάσετε.
Υλικά:
12 φύλλα από αντίδια1 κουταλιά κάπαρη
50 γραμμάρια μαύρες ελιές
1 φέτα άσπρο ψωμί
1 σκελίδα σκόρδο
80 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
Αλάτι,πιπέρι,λάδι
Φρυγανιά τριμμένη
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίστε τα αντίδια, πλύνετε τα φύλλα κάτω από τρεχούμενο νερό.Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αλάτι βυθίζουμε τα φύλλα από το αντίδι.
Βήμα 2

Μαγειρέψτε για 1 λεπτό και στη συνέχεια σηκώστε τα από τη κατσαρόλα και τοποθετήστε τα σε απορροφητικό χαρτί.
Βήμα 3

Σοτάρετε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ψωμί, τη κάπαρη, τις ελιές χωρίς κουκούτσι και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
Βήμα 4

Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα μας σε ένα μπολ και ρίχνουμε και το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 5

Γεμίζουμε τα ολόκληρα φύλλα από τα αντίδια μας.
Βήμα 6

Τυλίγουμε τα φύλλα σε ρολακια και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί πασπαλισμένο με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 7

Πασπαλίστε τα ρολά με τριμμένη φρυγανιά καρυκευμένα με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 15 λεπτά.
Βήμα 8

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!