Μια χορταστική σαλάτα με μοσχάρι, ρόκα και παρμεζάνα, ο συνδυασμός των υλικών θα σας κάνει να τη λατρέψετε.
Υλικά:
500 γραμμάρια βοδινό κρέας φιλέτο1 ματσάκι ρόκα
50 γραμμάρια παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ξύδι βαλσάμικο
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-JkDUaU1CnXE/UPv5Qmp-1gI/AAAAAAAAeXU/mf-dHvM2QsM/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τηγανίζουμε το φιλέτο μοσχαριού μας για 2 λεπτά ανά πλευρά.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-ft7wgePopsk/UPv5TQkDoDI/AAAAAAAAeXk/L_YqOOJlH7s/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μεταφέρετε σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε σε φέτες περίπου 1 cm.
Βήμα 3
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-rDwvkwhc6ZY/UPv5VrCgsJI/AAAAAAAAeX0/gIE0ceZ2inw/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλένουμε τη ρόκα και τη βάζουμε σε μια πιατέλα ρίχνουμε το βαλσαμικο ξύδι και βάζουμε και τις φέτες μοσχαριού.
Βήμα 4
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-n0TryJg6ljc/UPv5X3JF8hI/AAAAAAAAeYE/Tzb75lqu2Ug/4_thumb%25255B6%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε με τη παρμεζάνα και ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε αμέσως. Καλή σας Όρεξη!