Μια χορταστική σαλάτα με μοσχάρι, ρόκα και παρμεζάνα, ο συνδυασμός των υλικών θα σας κάνει να τη λατρέψετε.
Υλικά:
500 γραμμάρια βοδινό κρέας φιλέτο1 ματσάκι ρόκα
50 γραμμάρια παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ξύδι βαλσάμικο
Συνταγή:
Βήμα 1

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τηγανίζουμε το φιλέτο μοσχαριού μας για 2 λεπτά ανά πλευρά.
Βήμα 2

Μεταφέρετε σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε σε φέτες περίπου 1 cm.
Βήμα 3

Πλένουμε τη ρόκα και τη βάζουμε σε μια πιατέλα ρίχνουμε το βαλσαμικο ξύδι και βάζουμε και τις φέτες μοσχαριού.
Βήμα 4

Καλύψτε με τη παρμεζάνα και ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε αμέσως. Καλή σας Όρεξη!