ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Μοσχάρι με ρόκα και παρμεζάνα

    5
    Μια χορταστική σαλάτα με μοσχάρι, ρόκα και παρμεζάνα, ο συνδυασμός των υλικών θα σας κάνει να τη λατρέψετε.

     

    Υλικά:

    500 γραμμάρια βοδινό κρέας φιλέτο
    1 ματσάκι ρόκα
    50 γραμμάρια  παρμεζάνα
    Αλάτι, πιπέρι
    Ελαιόλαδο
    Ξύδι βαλσάμικο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με  λίγο ελαιόλαδο  τηγανίζουμε το φιλέτο μοσχαριού μας για 2 λεπτά ανά πλευρά.

    Βήμα 2

    2
    Μεταφέρετε σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε σε φέτες περίπου 1 cm.

    Βήμα 3

    3
    Πλένουμε τη ρόκα και τη βάζουμε σε μια πιατέλα  ρίχνουμε το βαλσαμικο ξύδι και βάζουμε και τις φέτες μοσχαριού.

    Βήμα 4

    4
    Καλύψτε με τη παρμεζάνα και ρίξτε λίγο  ελαιόλαδο,  αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε αμέσως. Καλή σας Όρεξη!
    Μοσχάρι με ρόκα και παρμεζάνα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή