ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πεσκανδρίτσα με μπέικον

    6
    Πεσκανδρίτσα ή  πεσκαντρίτσα,  είναι ένα ψάρι με σφιχτή σάρκα και νόστιμο που δεν έχει αγκάθια, αλλά μόνο ένα κεντρικό κόκαλο, μια συνταγή με αυτό το νόστιμο ψάρι στο φούρνο τυλιγμένο σε μπέικον, πραγματικά υπέροχο…


    Υλικά:

    700 γραμμάρια   πεσκανδρίτσα
    100  γραμμάρια μπέικον
    Ελαιόλαδο
    Δεντρολίβανο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1 2
    Καθαρίστε τη  πεσκαντρίτσα και αφαιρέσετε τη ραχοκοκαλιά κόβοντας τη σάρκα κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.

    Βήμα 2

    3
    Τυλίξτε τα φιλέτα με το μπέικον και δέστε  τα με σπάγκο κουζίνας.

    Βήμα 3

    4
    Τοποθετήστε το σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αλείψτε το με πολύ  λίγο ελαιόλαδο,  στη συνέχεια προσθέστε το φρέσκο δενδρολίβανο.


    Βήμα 4

    5
    Ψήστε το ψάρι μας  στους 180 ° βαθμούς  για περίπου 25 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρετε με μια σαλάτα. Καλή σας Όρεξη!
    Πεσκανδρίτσα με μπέικον
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή